Co to miały znaczyć ?aleksz napisał: naprawde?bo właśnie czytam czy ma....
hawkeye-opony?
Mud Lite AT to dobra propozycja, opony te idealnie nadaję się do cięzkiego terenu ( błoto ) należy jednak pamiętać że są z miękkiej gumy, i nie nadają się na skały itp...
Ostatnio zmieniony pt 20 kwie, 2007 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
w Twoim quadzie felgi maja rozmiar 12 a ten który podajesz jest na felgę 10.Aleksz napisał:
A co myślicie o takich?
ITP MUD LITE AT przód rozmiar 23x10-10
Hawkeye 4x4 SPECIFICATIONS:
Tires
Front Tires 22x7-12
Rear Tires 22x10-12
tutaj są wszystkie dostępne rozmiary Mud-lite AT
MUD LITE AT 22x11-8
MUD LITE AT 22x11-9
MUD LITE AT 25x12-9
MUD LITE AT 22x8-10
MUD LITE AT 22x11-10
MUD LITE AT 23x8-10
MUD LITE AT 23x10-10
MUD LITE AT 24x11-10
MUD LITE AT 25x11-10
MUD LITE AT 27x12-10
MUD LITE AT 23x8-11
MUD LITE AT 24x8-11
MUD LITE AT 24x9-11
MUD LITE AT 24x10-11
MUD LITE AT 25x8-11
MUD LITE AT 25x10-11
MUD LITE AT 24x8-12
MUD LITE AT 25x8-12
MUD LITE AT 25x10-12
Wnioskując nie ma takich opon na oryginalne felgi Twojego quada.
Mam jeszcze jedną złą wiadomość, nie ma opon ITP w rozmiarze od 22" do 24" , które pasowałyby na oryginalne felgi w Hawkeye.
W innym temacie pisałeś, że kupujesz Gryzzli. Ja wolałbym pożądnie doposażyć 700-kę a Polarisa zostawić takiego jakim jest tzn. lekko prowadzącym sie, nie ociężałym przez duże koła. To oczywiście moje zdanie, zrobisz jak będziesz uważał
Pisał też że kupuje YFZ450, chyba sam nie wie co w końcu będzie brałPawel-Pol napisał: W innym temacie pisałeś, że kupujesz Gryzzli.
Ostatnio zmieniony pt 20 kwie, 2007 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
odpalając potwora
- prezziguzzi
- Kontakt:
temat nie jest łatwy , wydaje sie ze na rynku polskim brak odpowiednich opon do tego quada kolega zamówił coś w stanach jak dojdą opiszę co to jest i jak się sprawuje....
natomiast nie fantazjowałbym o rozmiaże 25 nawet 24 kolega zamówił 23 i nie jestem pewny czy pociągnie....tak naprawde uważam że najlepsze by były po prostu oponki z mocniejszym ,wyższym bieżnikiem
osobiście uwazam ze nie zawsze opłaca sie za wszelką cenę zwiększać prześwit kosztem prowadzenia a hawkeye prowadzi sie znakomicie i szkoda było by mi to stracić.
natomiast nie fantazjowałbym o rozmiaże 25 nawet 24 kolega zamówił 23 i nie jestem pewny czy pociągnie....tak naprawde uważam że najlepsze by były po prostu oponki z mocniejszym ,wyższym bieżnikiem
osobiście uwazam ze nie zawsze opłaca sie za wszelką cenę zwiększać prześwit kosztem prowadzenia a hawkeye prowadzi sie znakomicie i szkoda było by mi to stracić.
.:GALEON:.
racja
mam takie samo zdanie. Może nie tyle co do zachowania prowadzenia bo tego nigdy nie da sie zachować jeżeli myśli się o błocie ale co do rozmiaru. Problem w tym, że Hawkeye nie jest mocny. Co by nie pisać nie czuć tego w seryjnych butach ale to dlatego, że to małe opony. Równiez uważam, że 23 to jest MAX. weźcie pod uwagę, ze nie tylko zwiększacie rozmiar ale i proponujecie opony o ogromnym biezniku. Widziałem jak sie grizzly czasem męczy na takich łopatach jak mudlite XL. więcej niż 23 bym nie wsadzał a nawet sugerował bym coś mniejszego a o mocniejszym biezniku. To są tylko moje przemyślenia bo pojazdem nie jeździłem. nie oszukujmy się, Hawkeye to niesmaowicie wygodny i zaradny pojazd ale nie został on stworzony do błota. Świadczy o tym brak reduktora. Ja używam zawsze reduktora gdy wjeżdżam do błota lub wody.
- prezziguzzi
- Kontakt:
prezziguzzi,
Bardzo chętnie z wami na tentemat pogadam ale za kilka dni jka odbiorę paczkę z USA moim zdaniem te opony co zamówiłem powinny sprawdzić się w 100% nie mają bardzo agresywnego bieżnika ale są w rozm. 24x8-12, 24x11-12 zobaczymy ja dopłyną.
A Michał jakie są realne szanse na wykręcenie jeszcze kilku koni z tego silnika. Może jakieś dysze i filtr. Nie wiem nic na temat filtra to podobno też jest jeden ze sposobów.
to jest link z tą oponą http://www.amstires.com/productDetails. ... ry_id=1186
Pozdrawiam
Bardzo chętnie z wami na tentemat pogadam ale za kilka dni jka odbiorę paczkę z USA moim zdaniem te opony co zamówiłem powinny sprawdzić się w 100% nie mają bardzo agresywnego bieżnika ale są w rozm. 24x8-12, 24x11-12 zobaczymy ja dopłyną.
A Michał jakie są realne szanse na wykręcenie jeszcze kilku koni z tego silnika. Może jakieś dysze i filtr. Nie wiem nic na temat filtra to podobno też jest jeden ze sposobów.
to jest link z tą oponą http://www.amstires.com/productDetails. ... ry_id=1186
Pozdrawiam
______
"NO TEAM"
pozdr. Śliweczka
"NO TEAM"
pozdr. Śliweczka