No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
west101

Witam wszystkich!

Post autor: west101 » pn 08 cze, 2009

Witam
Mam na imie Stefan. Pochodze z Warszawy na dzien dzisiejszy smigam kawasaki kvf 360. Pozdrawiam wszystkich quadowcow

patryk c

Post autor: patryk c » śr 10 cze, 2009

witam wszystkich milosnikow quadow, jestem z okolic gdanska i latam bombardierem ds 650 ,pozdrawiam i do zobaczenia na zlotach ustawkach i imprezach atv:)

bochen

Post autor: bochen » śr 10 cze, 2009

Witam, mam na imię Paweł. Obecnie quada żadnego nie posiadam ale od paru lat przymierzam się do nabycia jakiegoś dobrej ośki. Przy okazji powitania zapraszam do wypełnienia króciutkiej i anonimowej ankiety (link poniżej) związanej z ATV, której wyniki posłużą mi w pracy magisterskiej. Dziękuję i pozdrawiam.

http://www.ankietka.pl/ankieta/26806/atv.html

papioor

Post autor: papioor » ndz 14 cze, 2009

Witam,

Mam na imie Bartek i licze sobie 28 wiosen..... jestem z Choczni kolo Wadowic, mamy tu naprawde swietne miejscowki na wypady poniewaz to same gory i rzeki.///// i jest tez miejsce budowy zapory w porabce gdzie mozna robic wszystko przez duze W!! :)

Jak wiadomo znalazlem sie tutaj tylko z jednego powodu, zajawilem sie quadami jakies dwa lata temu ale zaczolem zabawe na skuterach snieznych....w tym roku wkoncu zakupilem swojego Kawasaki Brute Force 750 i zaczynam sie ostro bawic...
po kilku dniach tak ostrej zabawy juz zdarzylem pokrzywic drazek kierowniczy i rozwalic oslone przegubu....ale nasz swietny servisant z Suchej szybko go wyleczyl....

jesli ktos z okolic wadowic jezdzi i ma ochote posmigac wieksza grupa to zapraszam.....nas jest na miejscu 4 osoby (3 brute force'y i polaris) mamy tez tor crossowo-quadowy!!

oprucz quadow mam jeszcze kilka innych zajawek: Paralotniarstwo, narciarstwo, wedkarstwo.....

do zo na szlaku!!!
Załączniki
qyad.jpeg

Awatar użytkownika
Urek

Post autor: Urek » pn 15 cze, 2009

Witam,

Mam na imię Artur lat 36, żonaty, dwóch synów.
Przygodę z qudami rozpoczęliśmy w kwietniu 2007r, i tak jeździmy do dzisiaj.
W garazu po różnych zakupach i próbach zostały dwie Suzuki 400 i 250 i przerobiony chińczyk najmłodszego synka. Staramy się spędzać każdą wolna chwilę na jzadach w terenie.
W tym sezonie moi chłopcy chcą rozpocząć swoją przygodę w zawodach, niestety spóźniliśmy się do Rzeszowa, tak więc czekamy na następną imprezę dla amatorów:)

Do zobaczenia na torze :D
Pozdro,
Urek

piotrekgrox

Witam!

Post autor: piotrekgrox » pt 19 cze, 2009

Mam na imię Piotr i jestem z Grodziska Wielkopolskiego. Na co dzień studiuję prawo na UAM w Poznaniu. Zawsze marzyłem by stać się właścicielem gada... no i stało się. Po małych zawirowaniach mam - Kawasaki KSF 250, rok 2000. Na dobry początek myślę, że odpowiednia maszyna:) Pozdrawiam Quadowców:)

mazi9991

Witka

Post autor: mazi9991 » pn 22 cze, 2009

Tak jak wszyscy witam i o zdrowie pytam szanowne grono
Mam na imie dawid mieszkam w starej słupi prowadze własnom firme i od niedawna zerkam sobie nawasze forum pozdrawiam.
ŚWIERZAK

Awatar użytkownika
adamek

Witam wszystkich

Post autor: adamek » śr 24 cze, 2009

Witam wszystkich.
Mam na imię Adam, mam 29 lat od listopada bujamy się po lasach. Jeżdżę YAMAHA GRIZZLY 660. Przesiadłem się z chińczyka i to był dobry wybór.

ostek
Kontakt:

Post autor: ostek » śr 01 lip, 2009

Cześć ,mam na imię Tadek jestam z Rudy Śląskiej ,na razie smigałem telko na chinczyku ale wkrótce będzie prawdopodobnie KQ 450 :haha:

barylla16

Post autor: barylla16 » ndz 05 lip, 2009

Witam;-)
Mam na imię Mateusz(Baryła) mam 14 lat i quadami interesuje się od roku.Posiadam quada 110cc (107cc) niestety chińczyk ale dobre i to . Mam do was wiele pytań, a widzę że stronka posiada bardzo wielu użytkowników, którzy mam nadzieję że z :I love QUADZIK: chęcią mi pomogą. Pozdrawiam użytkowników quadów i ich miłośników.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”