u nas piloty były niepotrzebne - zastępowały je dzieci , gdyby nie moda na późne związki bez dzieci piloty by się nie przyjęły...P.S Abstrachując od tematu (ale w temacie dodatków) to wczoraj zmarł koleś co wymyślił pilota do TV w .......1956 rok oczywiscie w Hameryce (mało kto mial u nas tv w tym czasie )
Pozdrawiam MIKE
ATV Cabin - kabina dla przeprawowki
- Krzysztof Wronowski
3fun - bo quady są naszą pasją
Krzychu ty chyba telewizora nie miałeś w tamtych latach i nie pamiętasz jak ciężko
chodziło to pokrętło od kanałów , takie obracane skokowo (w Berylach itp tv) ja to chyba w starszakach dopiero miałem tyle siły żeby je przekręcić To były czasy , a tv nagrzewał się 3 minuty zanim coś można było zobaczyć , i był 1 program ehhh.......
chodziło to pokrętło od kanałów , takie obracane skokowo (w Berylach itp tv) ja to chyba w starszakach dopiero miałem tyle siły żeby je przekręcić To były czasy , a tv nagrzewał się 3 minuty zanim coś można było zobaczyć , i był 1 program ehhh.......
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzesiek G
Nie w sam raz tylko lusterka jakies mniejsze moze od maluszka
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]