W święta miałem przyjemność gościć w Leśniczówce Wilcza Jama w Mucznem na samym krańcu Polski w sercu Bieszczad.
Miejsce jest klimatyczne i wyjątkowe. Gospodaż jest Leśniczym , który zastrzelił najwięcej wilków i niedźwiedzi w całej Polsce , mimo tego nie wygląda na wariata , wręcz przeciwnie jest przesympatycznym , miłym i ciepłym człowiekiem. W leśniczówce panują surowe warunki , trzeba samemu palić w kominkach , jednak doskonałe jedzenie i piękne widoki wynagradzają niedogodności. Atrakcją jest ruska bania opalana drewnem czyli sauna w której należy siedzieć "na bani" i chłodzić się w lodowatym górskim strumyku , polecam po kilku seansach czułem się jak młody bóg
Gospodaż skłonny jest gościć również "normalnych" quadowców , którzy nie narobią od razu trzody, miejsc do legalnego jeżdżenia wokół nie brakuje , trzeba tylko uważać bo niechcący można się znaleźć na Ukrainie , która jest zaledwie kilkaset metrów .
Ciekawe miejsca
- Krzysztof Wronowski
Ciekawe miejsca
- Załączniki
-
- muczne8.JPG (45.88 KiB) Przejrzano 2207 razy
-
- muczne7.JPG (53.75 KiB) Przejrzano 2204 razy
-
- muczne6.JPG (42.27 KiB) Przejrzano 2226 razy
-
- muczne5.JPG (51.36 KiB) Przejrzano 2200 razy
-
- muczne4.JPG (46.97 KiB) Przejrzano 2201 razy
-
- muczne3.JPG (57.37 KiB) Przejrzano 2200 razy
-
- muczne1.JPG (56.01 KiB) Przejrzano 2206 razy
-
- muczne2.JPG (57.64 KiB) Przejrzano 2201 razy
- prezziguzzi
- Kontakt:
Widze ze salon moto guzzi przy wiadukcie to chyba twój ??
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt: