LUCKY ATV TEAM

Zobacz jak bawi się Lucky ATV Team...
Awatar użytkownika
Piroman
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: Piroman » śr 22 kwie, 2009

Coś się cisza zrobiła... a weekend tuż, tuż :P . Sobota, wiadomo, w rozjazdach :bezradny: . Ale jak już się wszyscy wyżyją na Drezdenku czy na miejscu, to może w niedzielę rodzinna :bukiet: :pies: :milosc: :serduchow: integracja przy ognisku jak niedawno :soczek: :drink: :je_pizze: :jem: :mniam: . Pogodę zapowiadają piękną, więc może są chętni. Proponuję tak jak ostatnio niedziela 12.00, poligon Jęczydół. Chyba, że ktoś ma lepszy pomysł na miejsce ( ale tylko konkretne propozycje, żeby nie robić zamieszania).
Oczywiście wszyscy chętni mile widziani :I love CAN-AM: :I love HONDA: :I love KAWASAKI: :I love POLARIS: :I love SUZUKI: :I love YAMAHA: , jednak ze względu na przewidywaną obecność wielu małych dzieci prosimy o nie przywożenie zwierząt. Za to zabrać całą masę dobrego humoru :rotfl: :pa buziak:

Awatar użytkownika
sportsman

Post autor: sportsman » śr 22 kwie, 2009

witam być może wpadnę ale tylko na chwilę jadę rundkę wkoło miedwia więc bez :soczek: i :pies: ale chętnie poznam ekipę z Lucky ATV Team chociaż już się spotkaliśmy na trasie Kaszubskiego ja niebrałem udziału jeżdziłem rekreacyjnie i przez przypadek trafiliśmy na siebie na trasie przynajmniej rejestracje na to wskazywały pozdrawiam :I love POLARIS:
kocham to hobby

Awatar użytkownika
Piroman
Lucky ATV Team
Kontakt:

Zapraszamy, jakaś kiełbaska się napewno znajdzie :je_pizze: , więc przy okazji trudów pętli Miedwia się posilisz. A na Kaszubskim szkoda, że nie zagadałeś, bo ja akurat nie zwracałem uwagi na talice i nie miałem pojęcia, że jest ktoś od nas poza nami i TQS :shock: . Pzdr

Awatar użytkownika
sportsman

Niechciałem wam zawracać głowy akurat chyba się pogubiliscie ja byłem na polarisie koledzy na kingquadzie i grizlim wydawało mi się że jechała z wami dziewczyna ale może tylko postura jeden nawet pojechał za nami ale go zawróciłem myślał że też jedziemy w rajdzie niewiem czy to z waszego teamu ale był chyba wśród waszej paczki
kocham to hobby

Awatar użytkownika
Piroman
Lucky ATV Team
Kontakt:

A, kojarzę, jeszcze na dojazdówce. Faktycznie jakiś kolo z Mińska Maz. poleciał za Wami, ale szybko wrócił. On jechał z nami, bo zgubił swoich. A my mieliśmy faktycznie problemy z GPS-em :( . Co do damskiej postury na Arcticu to masz dobre oko. Byle nie za dobre, bo to moja żonka. :D

Awatar użytkownika
sportsman

No to gratuluje moja nawet jako pasażer nie chce jeżdzić a co dopiero sama ale tereny super mam tam w pobliżu przyjaciela dokładnie z Lęborka a pochodzi z Sierakowic więc zna dobrze te tereny i kilka razy w roku tam śmigamy
kocham to hobby

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » śr 22 kwie, 2009

Kto jedzie do Drezdenka? Szukam transportu lub chętnego na zamianę w podwiezieniu quada.
:I love POLARIS:

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » śr 22 kwie, 2009

tede74 na quadzie wpadaj :D
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Piroman
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: Piroman » czw 23 kwie, 2009

tede74
Kto jedzie do Drezdenka? Szukam transportu lub chętnego na zamianę w podwiezieniu quada.
Ruszko
tede74 na quadzie wpadaj
No właśnie. Załapiesz taką rozgrzewkę, że cały ten rajd rozjedziesz :lol:
Ostatnio zmieniony czw 23 kwie, 2009 przez Piroman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
GTELL

Post autor: GTELL » pt 24 kwie, 2009

DOMIN - 3MAJ SIĘ :pożegnanie: :pożegnanie:
:muszę lecieć: SZYBKO ZLECI :tak: :tak: :tak:
ODWIEDZAJ CHOCIAZ NA PIKNIKACH :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
miaauuu - I :serduchow: KOTKI

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Lucky ATV Team”