Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Coś się cisza zrobiła... a weekend tuż, tuż . Sobota, wiadomo, w rozjazdach . Ale jak już się wszyscy wyżyją na Drezdenku czy na miejscu, to może w niedzielę rodzinna integracja przy ognisku jak niedawno . Pogodę zapowiadają piękną, więc może są chętni. Proponuję tak jak ostatnio niedziela 12.00, poligon Jęczydół. Chyba, że ktoś ma lepszy pomysł na miejsce ( ale tylko konkretne propozycje, żeby nie robić zamieszania).
Oczywiście wszyscy chętni mile widziani , jednak ze względu na przewidywaną obecność wielu małych dzieci prosimy o nie przywożenie zwierząt. Za to zabrać całą masę dobrego humoru
witam być może wpadnę ale tylko na chwilę jadę rundkę wkoło miedwia więc bez i ale chętnie poznam ekipę z Lucky ATV Team chociaż już się spotkaliśmy na trasie Kaszubskiego ja niebrałem udziału jeżdziłem rekreacyjnie i przez przypadek trafiliśmy na siebie na trasie przynajmniej rejestracje na to wskazywały pozdrawiam
Zapraszamy, jakaś kiełbaska się napewno znajdzie , więc przy okazji trudów pętli Miedwia się posilisz. A na Kaszubskim szkoda, że nie zagadałeś, bo ja akurat nie zwracałem uwagi na talice i nie miałem pojęcia, że jest ktoś od nas poza nami i TQS . Pzdr
Niechciałem wam zawracać głowy akurat chyba się pogubiliscie ja byłem na polarisie koledzy na kingquadzie i grizlim wydawało mi się że jechała z wami dziewczyna ale może tylko postura jeden nawet pojechał za nami ale go zawróciłem myślał że też jedziemy w rajdzie niewiem czy to z waszego teamu ale był chyba wśród waszej paczki
A, kojarzę, jeszcze na dojazdówce. Faktycznie jakiś kolo z Mińska Maz. poleciał za Wami, ale szybko wrócił. On jechał z nami, bo zgubił swoich. A my mieliśmy faktycznie problemy z GPS-em . Co do damskiej postury na Arcticu to masz dobre oko. Byle nie za dobre, bo to moja żonka.
No to gratuluje moja nawet jako pasażer nie chce jeżdzić a co dopiero sama ale tereny super mam tam w pobliżu przyjaciela dokładnie z Lęborka a pochodzi z Sierakowic więc zna dobrze te tereny i kilka razy w roku tam śmigamy
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!