Lucky Star SP250-S

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
domin11
Lucky ATV Team
Quad:: 800 HO
Imię: Dominik
Kontakt:

Post autor: domin11 » ndz 25 mar, 2007

No i co macie już te quady???
Napiszcie coś
... inne hobby to tylko wymówka :)

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » ndz 25 mar, 2007

Quad jest super, jak za tę kasę, rewelka, problem w tym, że na razie chyba nie ma nikogo, kto przejechał choćby z tysiaka.
Na oko bardzo solidnie zrobiony.

wg mnie ma 1 skuchę, niski prześwit z tyłu, no ale ja jestem przyzwyczajony do przeprawówek z IRS
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

zadlow
Kontakt:

Post autor: zadlow » wt 03 kwie, 2007

Po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw wybór padł na Lucky Stara. W sumie razem z kolegami kupiliśmy 3 czarniutkie quadziki.
Przed zakupem balismy się o moc ale w praktyce okazała się dla nas wystarczająca. Śmigaliśmy cały weekend w róznym terenie, poligon, lasy, tory motcrosowe - jednym słowem było SUPER.
Quadziki sprawowały się bez zastrzeżeń, nic nie odpadło, nic nie cieknie, po następnym weekendzie bedzie już trzeba jechać na przegląd. Mniejmy nadzieję że dalej bedzie tak samo i wszysko bedzie działało bez zastrzeżeń.

Umieszczam link do zdjęc z odbioru quadów jak i z pierwszych jazd.

www.unison-maszyny.pl/ls
Extreme Black Lucky Star Dream Team

Awatar użytkownika
mrew

Post autor: mrew » wt 03 kwie, 2007

Heh... wszystko mnie boli po tym weekendzie - takie niby 18 KM a potrafi ostatnie poty z czlowieka wycisnac :D , tak wiec w zupelnosci wystarczy na nie tylko weekendowe rekreacyjne lansowanie sie po bulwarach 8) ale tez na ostrzejsze polatanie. Lesne dukty, drozki i przelajowe przeloty przez rozniste dziury to nic strasznego. Trosze gorzej na duuuzych hopkach na torze crossowym - ale to zapewne brak techniki :wink:
Co prawda kolega utopil sie raz w blocie ale wspolnymi silami dalismy rade go odratowac.

Przeswit wcale nie za maly (jak na quada "sportowego"), w sumie to sam bylem zdziwiony jak sobie quadzik daje rade, przyspieszenia spoko wystarczy, spalanie chyba tez nie wyszlo najgorzej - pewnie cos kolo 5 - 6 l na godzine. A najlepsze sa hamulce - doslownie quadzik deba staje.

Teraz szykuje sie maly tjuning - 3 srubki z pokrywy puszki wydechu i wybebeszamy. Podobno cos daje.

Aha, zapomnialem dodac, ze przed pierwsza jazda nalezy odkrecic lusterka i zostawic w bezpiecznym miejscu w garazu. Bo jak nie to i tak sie same odkreca po drodze ale to juz nie bedzie dla nich bezpieczne :mrgreen:

zadlow
Kontakt:

Post autor: zadlow » wt 03 kwie, 2007

spalanie 5-6 litrówna setkę - a 2 litry na godzinę.

Awatar użytkownika
domin11
Lucky ATV Team
Quad:: 800 HO
Imię: Dominik
Kontakt:

Post autor: domin11 » czw 05 kwie, 2007

Siema
To widze że sprzecik dostał pożądny wycisk ja na swojego jeszcze muszę trochę poczekać ale 17 tego już bedzie kurde przez te wasze filmy już się nie mogę doczekać :lol:
... inne hobby to tylko wymówka :)

zadlow
Kontakt:

Post autor: zadlow » pt 06 kwie, 2007

Dzisiaj znowu nakreciliśmy kilka - wkrótce na serwrze bedą i wyszły już pierwsze loty quadem.

Pozdro

RADZIU
Kontakt:

zamiezam zakupic quada LUCKY STAR czy to dobry wybor

Post autor: RADZIU » sob 07 kwie, 2007

Witam posiadam quada 150 automata hinola i juz mam go dosyc , chcialbym go zostawic do syna bo i tak go niesprzedam :D a sobie chcialbym kupic LUCKY STAR 250 ,co onim sadzicie ,moze ktos ma jakies doswiadczenia z tym quadem :D
Pozdr. Konrad

iras61

Post autor: iras61 » sob 07 kwie, 2007

masz taki temat na forum,tylko szukać,czytać wyciągnąć wnioski i dopiero zadawać konkretne pytania.Pozd :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

RADZIU
Kontakt:

Post autor: RADZIU » ndz 08 kwie, 2007

witam
tak troszke sie zamotalem ,poczytalem wszycho i testy obejzalem wiec niemoge sie juz doczekac . decyzja podjeta z poczadkiem maja jade po maszynke :lol: (bo narazie noga usztywniona po upadku z quada naderwane sciegna boczne kolana :evil: ,ale jeszcz tylko cztery tygodnie i znowu w teren :D )
Pozdr. Konrad

ODPOWIEDZ

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”