POLSON TEAM "BIAŁY SZKWAŁ"
- prezziguzzi
- Kontakt:
POLSON TEAM "BIAŁY SZKWAŁ"
nie wiem czy wiecie że polsony robią też jescze inne rzeczy niż tylko gadowanie
tym razem(być może was to zaineresuje)jedziemy na spływ kajakowy EXTREMALNY ,zaczynamy od żródeł Zbrzycy(Bory tucholskie),poprzez Brdę i rzekę Czerską....
wyjazd będzie "wyczesany" pierwszy kontakt z cywilizacją po trzech dniach czyli spanie w namiotach,własne wyżywienie itp.
grupę będzie prowadził "wujek PTAK" człowiek któremu nie straszne są kursy kajakiem do szwecji
cdn......
tym razem(być może was to zaineresuje)jedziemy na spływ kajakowy EXTREMALNY ,zaczynamy od żródeł Zbrzycy(Bory tucholskie),poprzez Brdę i rzekę Czerską....
wyjazd będzie "wyczesany" pierwszy kontakt z cywilizacją po trzech dniach czyli spanie w namiotach,własne wyżywienie itp.
grupę będzie prowadził "wujek PTAK" człowiek któremu nie straszne są kursy kajakiem do szwecji
cdn......
.:GALEON:.
No i zakończyła się ta wspaniała wyprawa. Cięzko tu opisac jak świetnie było bo rozwijaliśmy się na ten temat w przeciągu ostatnich dni więc nie uda mi sie skondensować tego w tym poście. Polecam wszystkim ten sport i to własnie w takiej formie czyli kiludniowy spływ z namiotami. Pozdrowienia dla wszystkich jego uczestników i szacun dla wujka PTAKA
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
Wy jacyś dziwni jesteście.... Spływy kajakowe mniej lub bardziej ekstremalne to były kiedyś....za młodu
Żartuje oczywiście - ale teraz jakoś nigdy czasu nie starcza. Chyba dzieci musza podrosnąć. Wiele miłych wspomnień związanych z kajakami mam...
Co ciekawe - zaprzyjaźniona kajakowa grupa pod wezwaniem robi ostatnio wszystkie pomorskie rzeczki po kolei (Słupia, Łupawa !!!! i dalej na zachód ) i z ich opinii wynika ża nie ma nic lepszego. Żadne Krutynio podobne Rospudy nie umywają sie do tych rzeczek.
Foty please.
Pzdr.
Żartuje oczywiście - ale teraz jakoś nigdy czasu nie starcza. Chyba dzieci musza podrosnąć. Wiele miłych wspomnień związanych z kajakami mam...
Co ciekawe - zaprzyjaźniona kajakowa grupa pod wezwaniem robi ostatnio wszystkie pomorskie rzeczki po kolei (Słupia, Łupawa !!!! i dalej na zachód ) i z ich opinii wynika ża nie ma nic lepszego. Żadne Krutynio podobne Rospudy nie umywają sie do tych rzeczek.
Foty please.
Pzdr.
VINSON 500
- prezziguzzi
- Kontakt: