Wakacje->Mazury->ATV
Wakacje->Mazury->ATV
Swoje wakacje (lipiec ok 7 dni) zamierzam spędzić na mazurach z żonką i wiernym przyjacielem G700, a ponieważ będą to moje pierwsze wakacje na mazurach proszę napiszcie gdzie jest dobra miejscówka nad samym jeziorem (domek, apartament itp.) z miejscem gdzie mógłbym trzymać w nocy quada, gdzie mógłbym "po brodzić w błotku", pożeglować. Fajnie by było gdybym mógł się z kimś w tym czasie ustawić na przeprawkę. Proszę podajcie miejsca, mile widziane fotki, linki. Z góry dzięki!! Pozdro!
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witam
Oczywiście zapraszam wszystkich od siebie , strona OSADA RYDZEWO www.osadarydzewo.pl prezentuje moją ofertę dla całej rodziny , natomiast Mazurskie Centrum Quadowe www.quadymazury.pl nastawione jest na klientów bardziej wymagających poszukujących wrażeń w terenie, tam znajdziecie fotki z naszych wypraw i imprez , , jakie mamy błotko do dyspozycji naszych klientów . Cały czas pracuję nad pozyskiwaniem nowych terenów żeby można się było kopać po same pachy w legalnych miejscach , nie zastanawiać się czy zaraz pojawi się leśniczy lub właściciel terenu .
Pozdrawiam
Marcin Kamiński
Oczywiście zapraszam wszystkich od siebie , strona OSADA RYDZEWO www.osadarydzewo.pl prezentuje moją ofertę dla całej rodziny , natomiast Mazurskie Centrum Quadowe www.quadymazury.pl nastawione jest na klientów bardziej wymagających poszukujących wrażeń w terenie, tam znajdziecie fotki z naszych wypraw i imprez , , jakie mamy błotko do dyspozycji naszych klientów . Cały czas pracuję nad pozyskiwaniem nowych terenów żeby można się było kopać po same pachy w legalnych miejscach , nie zastanawiać się czy zaraz pojawi się leśniczy lub właściciel terenu .
Pozdrawiam
Marcin Kamiński
-
- Kontakt:
Re: Wakacje->Mazury->ATV
Ja wybieram się z rodziną do http://www.siedliskomorena.pl/ ... To jest w Starych Juchach... Ciężko mi to ogarnąć, bo to całkowicie nie moje rejony. Wie ktoś może czy w okolicy sa jakieś fajne miejscówki, żeby poszaleć? Jakieś miejsca, gdzie mógłbym przechować swoją dziecinkę? Pozdrawiam
Re: Wakacje->Mazury->ATV
najlepsza i najbardziej przyjazna miejscówka na wakacje z quadami to www.szarejki.pl i ośrodek i okolica przyjazna quadom!
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>