River Ride IV na żywo.

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
MaciekP

Post autor: MaciekP » sob 31 mar, 2007

Nic nie slychac?
120 quadów i żadnych wiadomosci z trasy?????
Prosze szybko o jakies informacje! :twisted:

Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » sob 31 mar, 2007

No właśnie....

Mnie niestety okoliczności spowodowały i zmusiły do pozostania w domu, ale bardzo ciekawy jestem jak walki na trasie.... Pogoda faktycznie fantastyczna...
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » ndz 01 kwie, 2007

Dopiero odespałem :) Pogoda była piękna. W nocy zimnawo ale sobota to już pełna plaża. W piątek na trasie na roadbook strasznie tłoczno. Jazda w zasadzie tylko w okolicach bazy w Cierszewie. W sobotę pełna dowolność. Każdy zaczynał jak chciał i z tego względu zrobiło się luźniutko. Moje maleństwo mimo dwóch rolek dojechało do mety w jednym kawałku :) Trcohę muszę go poprostować gdzie niegdzie :)

Slawek_Mat

Post autor: Slawek_Mat » ndz 01 kwie, 2007

wrażenia z RR IV

Plusy:
- readbook wcale nie taki straszny - nawet zalecany bo jeździliśmy po terenach prywatnych - plus na organizatora za pozwolenia
- tereny na readbooka naprawdę fajne - wąwozy , ostre podjazdy i woda - do przejechania poza jedną co nie warto było nawet próbować
- ośrodek ładny - jedzenie dobre i ceny normalne
- podejście na luzie gwarantuje naprawdę dobrą zabawę

Co można poprawić:
- punkty odbijanie - może uda się przejść za system elektroniczny - tylko ile to będzie kosztowało :-?
- readbook - może wypuszczać teamy w odstępach - nie będzie korków

Co ja muszę poprawić - zgłaszać się odrazu aby nocleg mieć na miejscu :lol:

O Readbooku - absorbuje dużo mniej uwagi niż GPS - teraz rozumiem co mieli na myśli ci co pisali o tym. Jak ktoś był harcerzem to nie ma żadnego problemu z czytaniem "obrazków".
Chyba czas pomyśleć o przewijarce automatycznej :lol:

Strata - chyba cosik mi się stało z hamulcem tylnim - mam nadzieje, że to tylko klocki - to przez ostre zjazdy :lol:

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » ndz 01 kwie, 2007

MaciekP:
o MATKO!
Nie da sie tego objac połgodzinnym filmem.....to do Grzesia.... :D
Póki co ogarnęliśmy to 4-minutowym filmem :) Dlatego już dziś dzięki TV Quadzik.pl możecie obejrzeć krótki film z imprezy przeprawowej River Ride IV... Szczegóły tu...
Ale oczywiście docelowo na DVD będzie można obejrzeć dużo więcej... Tak więc już dziś zamawiajcie filmy z RRIV... ;)

Jak już odeśpimy i ogarniemy, to zamieścimy relację i zdjęcia z RRIV na Quadzik.pl...
Póki co quadowa emeryturka :)

user12345

Post autor: user12345 » ndz 01 kwie, 2007

Organizator-hahaha ten koleś z organizowaniem ma niewiele wspólnego, ta impreza to był totalny brak organizacji i jedno wielkie kolesiostwo.Nie polecam tego człowieka nikomu. Przykre tylko że ludzie jadą po 400 kilometrów a na miejscu okazuje się że wystarczy być bliskim kumplem "organizatora" i już wiadomo gdzie trzeba jechać najpierw a co można odpuścić na potem. Wstyd !!!!! Tyle gadania o fair play a potem wypinanie się d.... na uczestników. Raz jeszcze wielki minus i nie polecam nikomu imprez organizowanych przez tego "profesjonalistę"

Sycyl1970

Post autor: Sycyl1970 » ndz 01 kwie, 2007

user12345 - czy byłeś uczestnikiem RRIV czy usłyszałeś to od kogoś? Może jakieś konkretne przykłady?

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » ndz 01 kwie, 2007

dla mie było super....przede wszystkim zabawa a szukanie ciśnień user12345 to chyba nie tutaj....
...dzień dobry...

SPYDER

Post autor: SPYDER » ndz 01 kwie, 2007

user12345 a ty masz w ogóle pojęcie o rajdach ? słyszałem że w ciechocinku organizują rajdy dla emerytów proponuje sprubój , może tam się odnajdziesz :mrgreen:

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » ndz 01 kwie, 2007

No właśnie user powiedz co ci się nie podoba w tym że ludzie się dobrze bawią na takich zawodach

Nie byłem ale mam zamiar(kiedyś napewno)wraz z moją Bombą ruszyć na podbój....
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”