River Ride IV na żywo.
Dopiero odespałem Pogoda była piękna. W nocy zimnawo ale sobota to już pełna plaża. W piątek na trasie na roadbook strasznie tłoczno. Jazda w zasadzie tylko w okolicach bazy w Cierszewie. W sobotę pełna dowolność. Każdy zaczynał jak chciał i z tego względu zrobiło się luźniutko. Moje maleństwo mimo dwóch rolek dojechało do mety w jednym kawałku Trcohę muszę go poprostować gdzie niegdzie
wrażenia z RR IV
Plusy:
- readbook wcale nie taki straszny - nawet zalecany bo jeździliśmy po terenach prywatnych - plus na organizatora za pozwolenia
- tereny na readbooka naprawdę fajne - wąwozy , ostre podjazdy i woda - do przejechania poza jedną co nie warto było nawet próbować
- ośrodek ładny - jedzenie dobre i ceny normalne
- podejście na luzie gwarantuje naprawdę dobrą zabawę
Co można poprawić:
- punkty odbijanie - może uda się przejść za system elektroniczny - tylko ile to będzie kosztowało
- readbook - może wypuszczać teamy w odstępach - nie będzie korków
Co ja muszę poprawić - zgłaszać się odrazu aby nocleg mieć na miejscu
O Readbooku - absorbuje dużo mniej uwagi niż GPS - teraz rozumiem co mieli na myśli ci co pisali o tym. Jak ktoś był harcerzem to nie ma żadnego problemu z czytaniem "obrazków".
Chyba czas pomyśleć o przewijarce automatycznej
Strata - chyba cosik mi się stało z hamulcem tylnim - mam nadzieje, że to tylko klocki - to przez ostre zjazdy
Plusy:
- readbook wcale nie taki straszny - nawet zalecany bo jeździliśmy po terenach prywatnych - plus na organizatora za pozwolenia
- tereny na readbooka naprawdę fajne - wąwozy , ostre podjazdy i woda - do przejechania poza jedną co nie warto było nawet próbować
- ośrodek ładny - jedzenie dobre i ceny normalne
- podejście na luzie gwarantuje naprawdę dobrą zabawę
Co można poprawić:
- punkty odbijanie - może uda się przejść za system elektroniczny - tylko ile to będzie kosztowało
- readbook - może wypuszczać teamy w odstępach - nie będzie korków
Co ja muszę poprawić - zgłaszać się odrazu aby nocleg mieć na miejscu
O Readbooku - absorbuje dużo mniej uwagi niż GPS - teraz rozumiem co mieli na myśli ci co pisali o tym. Jak ktoś był harcerzem to nie ma żadnego problemu z czytaniem "obrazków".
Chyba czas pomyśleć o przewijarce automatycznej
Strata - chyba cosik mi się stało z hamulcem tylnim - mam nadzieje, że to tylko klocki - to przez ostre zjazdy
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Póki co ogarnęliśmy to 4-minutowym filmem Dlatego już dziś dzięki TV Quadzik.pl możecie obejrzeć krótki film z imprezy przeprawowej River Ride IV... Szczegóły tu...MaciekP:
o MATKO!
Nie da sie tego objac połgodzinnym filmem.....to do Grzesia....
Ale oczywiście docelowo na DVD będzie można obejrzeć dużo więcej... Tak więc już dziś zamawiajcie filmy z RRIV...
Jak już odeśpimy i ogarniemy, to zamieścimy relację i zdjęcia z RRIV na Quadzik.pl...
Póki co quadowa emeryturka :)
Organizator-hahaha ten koleś z organizowaniem ma niewiele wspólnego, ta impreza to był totalny brak organizacji i jedno wielkie kolesiostwo.Nie polecam tego człowieka nikomu. Przykre tylko że ludzie jadą po 400 kilometrów a na miejscu okazuje się że wystarczy być bliskim kumplem "organizatora" i już wiadomo gdzie trzeba jechać najpierw a co można odpuścić na potem. Wstyd !!!!! Tyle gadania o fair play a potem wypinanie się d.... na uczestników. Raz jeszcze wielki minus i nie polecam nikomu imprez organizowanych przez tego "profesjonalistę"
- BadAmstaff
- Kontakt: