WSZYSTKO O WSZYSTKIM I O WSZYSTKICH

Zobacz jak bawi się GRO-CANION TEAM...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AK

Post autor: AK » czw 12 lut, 2009

Kierowcę :mrgreen: :figielek:
Zgora Team Adventure

Awatar użytkownika
AK

Post autor: AK » czw 12 lut, 2009

Cytat: ralf 75
<<No i oczywiście mój kolega teamowy który niazdradza i jest wierny dla teamu GERO13 to nawet w ogień>>

No to jeden puchar już macie w garści - za najcięższy team na Dziczy :mrgreen: :figielek:
Zgora Team Adventure

Awatar użytkownika
Lalus
ATV-Team Sulechów
Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico

Post autor: Lalus » czw 12 lut, 2009

Chłopaki pochwalcie RALFa ze to dobry rajder i chcecie z nim jezdzić w teamie bo mi cholera jedna nie da spokoju :D
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]

Awatar użytkownika
ralf75

Post autor: ralf75 » czw 12 lut, 2009

LALUS zdrajco ty jeden nipodlizuj się bo i tak ci niedam spokoju.Aco do mojego kolegi,jedynego przyjaciela gera to każdemu mogła się trafić pechowa sztuka.O kilogramy się niemartwcie bo Gero spuścił 15 kg tak że ja mam luz i niemusę chudnąć.Z resztą im ciężej tym szybciej w dół.napewno czasy będą lepsze od wagi piórkowej.AK ty się niewymondrzaj tylko dawaj z nami. :język_oko: :język_oko: :język_oko:
ZGORA TEAM RALF

Awatar użytkownika
Lalus
ATV-Team Sulechów

Post autor: Lalus » pt 13 lut, 2009

RALFie nasz malutki, nie martw sie o rajdy, twoj team partner GERO na pewno cie nie zostawi i bedzie cie wyciągał z opresi, moze nawet wezmie cie na dzicz!! :D i takze nawet z jackiem pojedziesz i jaki puchar przywiesz co by ci nikt nie zabierał !!!
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]

Awatar użytkownika
ralf75

Post autor: ralf75 » pt 13 lut, 2009

A ty LALUNIU ZDRAJCO niemartw się o mnie tylko myśl co by tu zrobić żeby dotrzymać kroku twoim nowym koleśom z twojego nowego teamu.Bo tam z pomocą w trasie to wiesz dobrze jak jest a ja to przynajmniej mam na kogo liczyć :beczy: :język_oko: :beczy: .O puchar się niemartwie bo i tak pierwsze trzy są nasze. :cwaniak: :figielek: Tylko weś falerke żeby rano niebyło rozczarowania że możesz jeżdzić tylko na wprost tam pasa startowego niebędzie. :hejka: :haha: :wyśmiewacz:
ZGORA TEAM RALF

Awatar użytkownika
Lalus
ATV-Team Sulechów

Post autor: Lalus » sob 14 lut, 2009

Ralfie serduszko ty moje na dziczy zostało już tylko miesce dla fotografa :aparat: , coś dla ciebie :figielek: tylko zebyś nadązył :rotfl: za mną
GRO-CANION TEAM SULECHÓW

Awatar użytkownika
ralf75

Post autor: ralf75 » sob 14 lut, 2009

LALUNIO ty nieobszlifowany brylaniciku mam nadzieje że w zgorze dotrą cię trochę i przestaniesz się migać od podawania lin.Ciekawe czy ITAL zaprzęgnie ciebie jaszcze raz do swojej Hondzi i pociagniesz go znowu z błotka.Wiadomo że w wojsku nowy i młody kot ma zawsze przeje.... :beczy: :beczy: :beczy: Pozdrawiam ciebie i cały twój nowy team. :figielek: :cwaniak:
ZGORA TEAM RALF

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » pn 23 lut, 2009

Panowie Hondzia dostała nowe sprężyny jest wypoczęta po urlopie własciciela i oczekuje propozycji :)

Sądząc po datach ostatnich wpisów to chyba nie zapłaciliście za internet i Was odłączyli :figielek:
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

dominex
Kontakt:

Post autor: dominex » sob 11 lip, 2009

Witam, dzisiaj na TVN ok 19,30 byl program UWAGA, byl poswiecony tematyce quadowej, niestety kiedy wlaczylem byla tylko koncowka i redaktor wypowiedzial sie neutralnie a Pan w Niebieskim stwierdzil ze nie umie jezdzic quadem i za jego czasow na komunie dostawalo sie zegarki a teraz quady... widze ze jest jeszcze powtorka o 1.30 , gdyby ktos mial okazje ogladac program w calosci i bylo tam cos wartego uwagi, prosilbym o wypowiedz.

pozdrawiam
Dominex

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań GRO-CANION TEAM”