WSZYSTKO O WSZYSTKIM I O WSZYSTKICH
LALUS zdrajco ty jeden nipodlizuj się bo i tak ci niedam spokoju.Aco do mojego kolegi,jedynego przyjaciela gera to każdemu mogła się trafić pechowa sztuka.O kilogramy się niemartwcie bo Gero spuścił 15 kg tak że ja mam luz i niemusę chudnąć.Z resztą im ciężej tym szybciej w dół.napewno czasy będą lepsze od wagi piórkowej.AK ty się niewymondrzaj tylko dawaj z nami.
ZGORA TEAM RALF
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
RALFie nasz malutki, nie martw sie o rajdy, twoj team partner GERO na pewno cie nie zostawi i bedzie cie wyciągał z opresi, moze nawet wezmie cie na dzicz!! i takze nawet z jackiem pojedziesz i jaki puchar przywiesz co by ci nikt nie zabierał !!!
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
A ty LALUNIU ZDRAJCO niemartw się o mnie tylko myśl co by tu zrobić żeby dotrzymać kroku twoim nowym koleśom z twojego nowego teamu.Bo tam z pomocą w trasie to wiesz dobrze jak jest a ja to przynajmniej mam na kogo liczyć .O puchar się niemartwie bo i tak pierwsze trzy są nasze. Tylko weś falerke żeby rano niebyło rozczarowania że możesz jeżdzić tylko na wprost tam pasa startowego niebędzie.
ZGORA TEAM RALF
LALUNIO ty nieobszlifowany brylaniciku mam nadzieje że w zgorze dotrą cię trochę i przestaniesz się migać od podawania lin.Ciekawe czy ITAL zaprzęgnie ciebie jaszcze raz do swojej Hondzi i pociagniesz go znowu z błotka.Wiadomo że w wojsku nowy i młody kot ma zawsze przeje.... Pozdrawiam ciebie i cały twój nowy team.
ZGORA TEAM RALF
Witam, dzisiaj na TVN ok 19,30 byl program UWAGA, byl poswiecony tematyce quadowej, niestety kiedy wlaczylem byla tylko koncowka i redaktor wypowiedzial sie neutralnie a Pan w Niebieskim stwierdzil ze nie umie jezdzic quadem i za jego czasow na komunie dostawalo sie zegarki a teraz quady... widze ze jest jeszcze powtorka o 1.30 , gdyby ktos mial okazje ogladac program w calosci i bylo tam cos wartego uwagi, prosilbym o wypowiedz.
pozdrawiam
Dominex
pozdrawiam
Dominex