dziewicza wyprawa w sercu Warszawy
-
dziewicza wyprawa w sercu Warszawy
Chcielibyśmy z Alekszem zaprosić wszystkich przyjaciół na naprawdę dziewiczą wyprawę w sercu Warszawy. Dziewiczą, bo będziemy jeździć po naszym prywatnym lesie o powierzchni 8 ha na Białołęce przy ul. Modlińskiej. Nigdy na taki pomyśł jeszcze nie wpadliśmy, pomimo tego, że tak jak wszyscy, stale kombinujemy gdzie tu w miarę bez kłopotów pojeździć. Zaleta jest taka, że jest to prywatny teren i nikt się nie będzie mógł przyczepić. Śmieszne jest to, że nigdy w tym lesie nie byliśmy, tylko zawsze przy ulicy ale zapewniam, że on rzeczywiście jest a w środku płynie rzeczka. Może być fajnie. Jak będą chętni to proponuję najbliższą sobotę, 7 lutego. Szczegóły byśmy jeszcze ustalili. To może być dobry trening przed Mamrami.
-
- prezziguzzi
- Kontakt:
Mysle z oską nie ma szans , tego co widze ;p
ale jak ktos ma samo zaparciec
ale jak ktos ma samo zaparciec
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
a już wiem.... Tata aleksza nie ma kultywatora a uprawy chce zasiać.... hehehe....
Przeorać czymś trzeba, aby zasiać potem
Ośkami orane to pod sałatę i ogórki, a ciężkie bydlaki to i pod buraki bruzdy zrobią....
To jest chłop z pomysłem
ps. żartowałem oczywiście i z chęcią bym wpadł gdybym miał na czym...
Przeorać czymś trzeba, aby zasiać potem
Ośkami orane to pod sałatę i ogórki, a ciężkie bydlaki to i pod buraki bruzdy zrobią....
To jest chłop z pomysłem
ps. żartowałem oczywiście i z chęcią bym wpadł gdybym miał na czym...
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt: