Quad Atv Shineray 250 & Bashan 200 & Eagle 250
Quad Atv Shineray 250 & Bashan 200 & Eagle 250
Witam, mam zamiar kupić mojego pierwszego quada. Chciał bym żeby był on z homologacją. Mam 7 tys. do wydania interesuje mnie Shineray 250, Bashan 200 lub Eagle 250.
Powiedzcie jaki jest lepszy, mocniejszy i na którym dłużej sobie pojeżdżę lub podpowiedzcie inne quady.
pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi
Powiedzcie jaki jest lepszy, mocniejszy i na którym dłużej sobie pojeżdżę lub podpowiedzcie inne quady.
pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi
-
- Kontakt:
proponuję żeby Moderatorzy i admini zamknęli ten dział i napisali tylko krótką notatkę -
" Kto chce kupić chińczyka to się nie zna i niech kupi używaną yamahę blaster, której pełno na allegro"
jeżeli ktoś pyta o konkretną sprawę czy quada to nie wyjeżdzajcie z tym "specjalistycznym" i stałym jak widać textem.
" Kto chce kupić chińczyka to się nie zna i niech kupi używaną yamahę blaster, której pełno na allegro"
jeżeli ktoś pyta o konkretną sprawę czy quada to nie wyjeżdzajcie z tym "specjalistycznym" i stałym jak widać textem.
Zhengli
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
lukaszek, nabierz szacunku może trochę, zarejestrowaleś się kilka dni temu.
Kup sobię chińczyka jak chcesz i jak masz kolegę, który ma markowy sprzęt wybierz się z nim w trase taką około 100km, wróć do domu(o ile Ci się to uda) i zobacz w jakim stanie jest twój sprzęt, a kolegi - jego będzie w nie zmienionym twój zaś będzie rozkręcony...
Kup sobię chińczyka jak chcesz i jak masz kolegę, który ma markowy sprzęt wybierz się z nim w trase taką około 100km, wróć do domu(o ile Ci się to uda) i zobacz w jakim stanie jest twój sprzęt, a kolegi - jego będzie w nie zmienionym twój zaś będzie rozkręcony...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
Ruszko:
Tylko widzisz Ruszko, problem polega na tym że większość miłośników chinoli to nie oddala się od domu zbytnio, no może na 2-3 kilometry. I najczęściej w ich mniemaniu hardcorowym terenem jest polna droga na której popiexxxxają kurząc przy tym straszliwie. Ciężko więc jest z nimi wdawać się w dyskusję o tym co jest lepsze. No ale luzik, jak miałem 5 lat to też myślałem że "maluch" mojej mamy jest najlepszym autem na świecie.Kup sobię chińczyka jak chcesz i jak masz kolegę, który ma markowy sprzęt wybierz się z nim w trase taką około 100km, wróć do domu(o ile Ci się to uda) i zobacz w jakim stanie jest twój sprzęt, a kolegi - jego będzie w nie zmienionym twój zaś będzie rozkręcony...
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Miałem chińczyka, wiem co mówie, nadawał się tylko na jeden wypad to tak jak golarka jednorazowa a Gilette:)
Teraz mam SMC Triton 250 (tajwan) i Suzi LTZ 400 ...oba latają bezawaryjnie i nie boje się na nie wsiąść z tego powodu, że nie wrócę
Teraz mam SMC Triton 250 (tajwan) i Suzi LTZ 400 ...oba latają bezawaryjnie i nie boje się na nie wsiąść z tego powodu, że nie wrócę
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.