Gratulacje , wreszcie strona otwiera się tak jak powinna . Ostatnimi czasy to szedłem zaparzyć kawę , przychodziłem i dopiero stronkę było widać
A tak na marginesie , czekam z niecierpliwością na nowy design...
Quadzik przyspieszył
- Krzysztof Wronowski
-
A z tym przyspieszeniem otwierania się Quadzik.pl to dobrze się stało, bo mimo że człowiek ze mnie spokojny, to czasem musiałem skapitulować i odpuścić sobie przeglądanie strony.
Krzyśku, czyżbyś wiedział o czymś, czego my nie wiemy?
Czyżby quadzik zmieniał oblicze?
Poproszę o więcej szczegółów w tej sprawie. Hej quadziki ujawnijcie coś więcej...
Krzyśku, czyżbyś wiedział o czymś, czego my nie wiemy?
Czyżby quadzik zmieniał oblicze?
Poproszę o więcej szczegółów w tej sprawie. Hej quadziki ujawnijcie coś więcej...
- Krzysztof Wronowski
Niestety zostałem zobowiązany zachować dyskrecję ale...
Skoro Grześ nie robi już z tego tajemnicy powiem Wam że zapowiada się wielka rewolucja i... niech się ATV Polska trzyma , bo to co nas czeka na quadzik.pl to coś co tygryski lubią najbardziejGrzegorz Głowienka:
...Planujemy pojawić się jeszcze w tym roku na 3 rundzie Yamaha Cup 2006. Później wdrożyć nowego quadzika, tak żeby w przyszłym sezonie móc lepiej i sprawniej informować was o wszystkim co dzieje się w polskim światku quadowym.
...
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o nowe oblicze Quadzik.pl - to tajemnica obowiązuje nadal, tak jak prosiłem wszystkie osoby, które już widziały zarys nowego Quadzika. Tajemnicą nie jest tylko to, że idą zmiany... A czy na lepsze czy na gorsze to zobaczymy... Ocenicie sami.
A to że jest szybciej, to nas też cieszy. Bo ostatnimi czasy było naprawdę woooolno...
A to że jest szybciej, to nas też cieszy. Bo ostatnimi czasy było naprawdę woooolno...