Quadzik przyspieszył

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Quadzik przyspieszył

Post autor: Krzysztof Wronowski » czw 12 paź, 2006

Gratulacje , wreszcie strona otwiera się tak jak powinna . Ostatnimi czasy to szedłem zaparzyć kawę , przychodziłem i dopiero stronkę było widać :)

A tak na marginesie , czekam z niecierpliwością na nowy design...

Quadowiec:)

Post autor: Quadowiec:) » czw 12 paź, 2006

A z tym przyspieszeniem otwierania się Quadzik.pl to dobrze się stało, bo mimo że człowiek ze mnie spokojny, to czasem musiałem skapitulować i odpuścić sobie przeglądanie strony.

Krzyśku, czyżbyś wiedział o czymś, czego my nie wiemy?
Czyżby quadzik zmieniał oblicze?

Poproszę o więcej szczegółów w tej sprawie. Hej quadziki :) ujawnijcie coś więcej...

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » czw 12 paź, 2006

Niestety zostałem zobowiązany zachować dyskrecję ale...
Grzegorz Głowienka:
...Planujemy pojawić się jeszcze w tym roku na 3 rundzie Yamaha Cup 2006. Później wdrożyć nowego quadzika, tak żeby w przyszłym sezonie móc lepiej i sprawniej informować was o wszystkim co dzieje się w polskim światku quadowym.
...
Skoro Grześ nie robi już z tego tajemnicy powiem Wam że zapowiada się wielka rewolucja i... niech się ATV Polska trzyma , bo to co nas czeka na quadzik.pl to coś co tygryski lubią najbardziej :)

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pt 13 paź, 2006

Jeżeli chodzi o nowe oblicze Quadzik.pl - to tajemnica obowiązuje nadal, tak jak prosiłem wszystkie osoby, które już widziały zarys nowego Quadzika. Tajemnicą nie jest tylko to, że idą zmiany... A czy na lepsze czy na gorsze to zobaczymy... Ocenicie sami.

A to że jest szybciej, to nas też cieszy. Bo ostatnimi czasy było naprawdę woooolno...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”