I Wałbrzyski Rajd Quadów

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
oZu

Post autor: oZu » sob 15 lis, 2008

No ja wpadne zapewne, w końcu 30 km :)
I Live to Ride, I Ride To Live!!!

Awatar użytkownika
czajnikz
Kontakt:

Post autor: czajnikz » ndz 16 lis, 2008

Brawo oZu to wstyd żeby Ciebie nie było na tym rajdzie. Tym bardziej że masz tak blisko.

Ponadto byłem dziś w Wałbrzychu porozmawialłem z organizatorami obejzałem trochę hałdy i sądzę że to będzie dobry rajd zarówno dala tych co już sporo umieją z quadzikiem zdziałać jaki i dla tych co zaczynają swoją przygodę z quadowym off-road'em. Sporo krutkich, stromych podjazdów, słabo związany grunt pod kołami trochę błotka i błota i dla niektórych kilka winchy. Napewno znajdą się tacy co zrobią wszystko na kole. Wyciągarki mile widziane kto niema niech wiźmie (trochę) 10-20m liny żeby można im było pomuc nie tracąc zbyt wiele czasu. Przejazd według otaśmowanej trasy. Lokalizacja PKPów nieznana, ma nakłonić uczestników do żetelnego poruszania się po trasie. Naturalnie niektóre trudne PKPy można ominąc z wiadomymi konsekwencjami. Z tego co wiem na dzień dzisiejszy zostało 4 wokne miejsca na liście więc zachęcam do kontaktu z organizatorem i udziału w imprezie. www.walbrzych4x4.pl
Pozdrawiam

NAVARA

Post autor: NAVARA » wt 18 lis, 2008

jesli początkujacy da rade z ew ominięciami no to pisze się... mam tam 6km :)

Awatar użytkownika
skipper
Kontakt:

Post autor: skipper » wt 18 lis, 2008

czajnikz

Nie krytykuj dla zasady przyjedź i wygraj! :jupi: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Zapraszam w imieniu organizatorów.
Wygrać? Bez szans :)
Ale za zaproszenie dziękuję - zapewne się pojawię - przynajmniej jako widz.

A co do mojego postu - nie miał być krytyką - jakoś tak mi wychodzi że co napisze brzmi sarkastycznie ... taki dziwny język pisany mam :)

A tak a'propos hałdy to wkrótce zapraszamy do Nowej Rudy - na hałdę właśnie (może jeszcze nie na rajd ale tor już prawie gotowy) )(przepraszam za mały off topic)
Może kiedyś połączymy w jeden rajd dwie hałdy :) z odcinakmi specjalnymi w Walimiu i Rzeczce :)...
Ostatnio zmieniony wt 18 lis, 2008 przez skipper, łącznie zmieniany 1 raz.
Skipper

Awatar użytkownika
czajnikz
Kontakt:

Post autor: czajnikz » śr 19 lis, 2008

"NAVARA"jesli początkujacy da rade z ew ominięciami no to pisze się... mam tam 6km :)
To nie pozostaje nic innego jak spróbować. Skoro masz rajd niemal na własnym podwórku. Brać quadowa powinna sobie pomagać więc myślę że jak ktoś cię ewentualnie dogoni to pomoże pokonać lub ominąć przeszkodę. Weź ze sobą linę żeby pomagający nie tracił zbyt wiele czasu, który też jest ważny. Pozdrawiam Do zobaczenia
:ok:

Awatar użytkownika
czajnikz
Kontakt:

Post autor: czajnikz » śr 19 lis, 2008

"skipper" A co do mojego postu - nie miał być krytyką - jakoś tak mi wychodzi że co napisze brzmi sarkastycznie ... taki dziwny język pisany mam
Widocznie powinieneś uważniej dobierać słowa.

W niektórych miejscach kibicowanie może być niebezpieczniejsze niż sama jazda po trasie. Ponoć jest tam bardzo dużo "bieda szybów" bardzo głębokich i powstająsych z dnia na dzień.

Awatar użytkownika
czajnikz
Kontakt:

Post autor: czajnikz » pt 21 lis, 2008

Witam zostały 2 wolne miejsca.

Awatar użytkownika
gero13
ATV-Team Sulechów
Quad:: can am outlander 800 xtp max
Imię: Gerard
Kontakt:

Post autor: gero13 » pt 21 lis, 2008

To może zabiorę tam teściową - niech kobiecina ma też trochę radości?!!
Może napisał byś trochę więcej szczegółów na temat tej imprezy.
[color=#000080][b]Quad Cartel Team/ATV Team Sulechów[/b][/color]

NAVARA

Post autor: NAVARA » pt 21 lis, 2008

więc zapisałem się, mam nadzieję, że padający śnieg k. Wałbrzycha i prognozy pogody na dzisiejszą noc nie uniemożliwią mi wyjazdu moim taborem na spotkanie ;) zapowiadają nawet 20cm śniegu, u mnie w terenie górzystym zjazd z góry z przyczepą po śniegu to wyzwanie a odśnieżenie żeby dojechać na 7.30 czy nawet 8.... ;) bądźmy dobrej myśli.

Oczywiście lina i inne podręczne rzeczy przygotowane...

oZu

Post autor: oZu » pt 21 lis, 2008

No śniegu już jest duużo :) Tylko mam problem :( Nie mam jak przyjechać do W-cha :/
I Live to Ride, I Ride To Live!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”