Cześc jestem nowy już się przedstawiłem. Chciałbym kupic 1. mojego quada co o nim myślicie http://moto.allegro.pl/item457478100_qu ... ml#gallery po opisie wydaje mi sie że nie jest to yamaha tylko po prostu firma raptor ale nie jest to chyba też quad chiński bo widziałem inną ofertę z tej firmy i to byl chinski jeszcze sam napisal ze to jest podroba a w tym nie, poza tym nie pisał że jest mocny i pozwala na bez awaryjna jazde itp.
pomóżcie
Co o nim myślicie??
-
- Kontakt:
Niestety kolego quad ten jest takim samym chinczykiem jak każdy inny podobny. Raptor jest to firma tego człowieka co sprzedaje quady, a nia marka co nie zmienia faktu jego pochodzenia. Wiem ,że cena jest konkurencyjna jak za nowego quada porównując z markowymi quadam ale niestety jak to bywa cos za coś. Jeżeli szukasz pojazdu na kilka dni w roku to może i jest to alternatywa ale jeżeli zamierzasz jezdzić dużo/często. To zastanów się czy masz warunki, żeby kupić coś innego. Poczekaj jakis czas kup coś nowego markowego albo zainteresuj się używanym Kymco MXer 150. W podobnych pieniądzach kupisz juz 5 letnią sztuke z rejestracją. Dołożysz pare złotych i kupisz 1-2 letniego MXU. Jest nawet na sprzedarz bardzo fajna sztuka...
.:GALEON:.