Co o nim myślicie??

Wasze doświadczenia i pytania związane z chińskimi quadami
ODPOWIEDZ
Quad_biker
Kontakt:

Co o nim myślicie??

Post autor: Quad_biker » pn 27 paź, 2008

Cześc jestem nowy już się przedstawiłem. Chciałbym kupic 1. mojego quada co o nim myślicie http://moto.allegro.pl/item457478100_qu ... ml#gallery po opisie wydaje mi sie że nie jest to yamaha tylko po prostu firma raptor ale nie jest to chyba też quad chiński bo widziałem inną ofertę z tej firmy i to byl chinski jeszcze sam napisal ze to jest podroba a w tym nie, poza tym nie pisał że jest mocny i pozwala na bez awaryjna jazde itp.

pomóżcie

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » pn 27 paź, 2008

Niestety kolego quad ten jest takim samym chinczykiem jak każdy inny podobny. Raptor jest to firma tego człowieka co sprzedaje quady, a nia marka co nie zmienia faktu jego pochodzenia. Wiem ,że cena jest konkurencyjna jak za nowego quada porównując z markowymi quadam ale niestety jak to bywa cos za coś. Jeżeli szukasz pojazdu na kilka dni w roku to może i jest to alternatywa ale jeżeli zamierzasz jezdzić dużo/często. To zastanów się czy masz warunki, żeby kupić coś innego. Poczekaj jakis czas kup coś nowego markowego albo zainteresuj się używanym Kymco MXer 150. W podobnych pieniądzach kupisz juz 5 letnią sztuke z rejestracją. Dołożysz pare złotych i kupisz 1-2 letniego MXU. Jest nawet na sprzedarz bardzo fajna sztuka...
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
sebala
Quad:: YAMAHA Raptor 700

Post autor: sebala » śr 05 lis, 2008

Miałem dokładnie takiego samego - chińczyk w czystej postaci. Mój był firmy Kingway, model MR Sport. Jakoś jeździł, dużych usterek nie było. Jeździłem nim rok i nie zdażyło się żebym nie wrócił o jego własnych silach :)

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » pt 07 lis, 2008

Temat przeniosłem do odpowiedniego działu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chińskie quady”