Quadzik - polski magazyn o quadach

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » wt 04 lis, 2008

Powiem tak! Jest to jedna z najlepszych gazet jakie czytałem w życiu.

Przeczytałem obie gazety: ATV SPORT i QUADZIK w pełni. Mając obie gazety w ręku od razu czuć, że grubszy jest Quadzik i ma lepszą(nawet jeżeli chodzi o papier) okładkę. Okładka ATV SPORT jest po prostu nieczytelna, nawalili na niej wszystkiego co mogli. Jest jeden cel obu gazet...Gazeta ma poprawić PR quadowców, wprowadzić w życie pojęcie jak quad i przyswoić kilka ważnych porad użytkownikom lub poprostu pomóc w zakupie :lol: .

Według mnie 1:0 dla quadzika :P
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » wt 04 lis, 2008

Chyba muszę wpaść do domu i sprawdzić pocztę .... same pochwały więc nie ma na co czekać ;-)

Awatar użytkownika
szyka666

Post autor: szyka666 » wt 04 lis, 2008

Ruszko:
Gazeta ma poprawić PR quadowców
Właśnie!! Wspaniale by było gdyby w nastepnym numerze był artykuł o zasadach etycznych quadowców/bezpieczeństwie/kulturze (niepotrzebne skreślic). Mam już dośc idi**ów bez kasków i panów którzy "orają" pola rolnikom. :kłótnia: Może kiedy przeczytają kilka dobrych rad w czasopiśmie to zmądrzeją?
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:

PawełSz.
Kontakt:

Post autor: PawełSz. » wt 04 lis, 2008

Witam
Jak Żona zadzwoniła, że listonosz przyniósł Quadzika, to nawet mi mgła nie przeszkadzała.... Magazyn rewelacja, nie odbiega, ba przebija zachodnie czasopisma. Nie znalazłem słabych punktów. Okładka - rewelacja z KQ 750, test dokładnie takie same mam odczucia, opony fabryczne do bani, plastiki - do poprawy, znowu bedę kupował worek zawleczek - super pomysł z wypowiedzią np: Brylanta. Dla mnie rewelacja, musiałem dzisiaj chociaż w deszczu ale pojezdzić. Super.Oczekuję na następny numer z np: jakie narzędzia każdy powinien posiadać w garażu itp.
pozdrawiam wszsytkich
Grizzly 350 4x4, KQ 750 cudo

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » wt 04 lis, 2008

PawełSz. napisal...
wypowiedzią np: Brylanta
Brylantowi powiedziałem, że przedstawił dobrą opinie w gazecie, a on mi odpowiedział, że jeszcze jej nie ma i nie wie o co chodzi :P

W ogromnym skrócie - gazeta rewelacja, wszystko w 100% to zalety, brak wad, jak dla mnie oczywiście.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Grexik

Post autor: Grexik » wt 04 lis, 2008

Wy tu takie pochwały a mnie aż z krzesła wyrywa bo jeszcze listonosz nie przyniósł. :D Moze jutro będzie. :D
"(...)a ósmego dnia Bóg stworzył ATV(...)"

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » wt 04 lis, 2008

Fajna gazetka tylko nie rozumiem dlaczego redaktor naczelny chowa twarz za goglami i kaskiem :figielek:

Czyżbu znów był nieogolony???
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 04 lis, 2008

ITAL:
Fajna gazetka tylko nie rozumiem dlaczego redaktor naczelny chowa twarz za goglami i kaskiem :figielek:

Czyżbu znów był nieogolony???
Skromność jedynie...

Albo inaczej: boję się tych sznurów fanek, które mógłbym spotkać na zawodach quadowych i dlatego się ukrywam :figielek:

Albo jeszcze inaczej: pamiętam jak w 2008 roku na targach Motocyklexpo przychodzili ludzie i witali się ze mną, a ja za nic nie wiedziałem z kim rozmawiam, ale kilka tygodni później poznawałem ich bez problemu na jakiejś imprezie bo w kasku byli :figielek:

Jak się ogolę i dorobię lepszego zdjęcia to oczywiście upublicznię się bardziej :)
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
michał
Kontakt:

Post autor: michał » wt 04 lis, 2008

a te pierwsze numery
to już powysyłane czy jeszcze nie??
Piszę poprawnie po polsku.

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » wt 04 lis, 2008

Michał skoro ludzie piszą opinie na temat gazety to jak myślisz wysłane czy nie???
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”