Quadzik - polski magazyn o quadach
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Powiem tak! Jest to jedna z najlepszych gazet jakie czytałem w życiu.
Przeczytałem obie gazety: ATV SPORT i QUADZIK w pełni. Mając obie gazety w ręku od razu czuć, że grubszy jest Quadzik i ma lepszą(nawet jeżeli chodzi o papier) okładkę. Okładka ATV SPORT jest po prostu nieczytelna, nawalili na niej wszystkiego co mogli. Jest jeden cel obu gazet...Gazeta ma poprawić PR quadowców, wprowadzić w życie pojęcie jak quad i przyswoić kilka ważnych porad użytkownikom lub poprostu pomóc w zakupie .
Według mnie 1:0 dla quadzika
Przeczytałem obie gazety: ATV SPORT i QUADZIK w pełni. Mając obie gazety w ręku od razu czuć, że grubszy jest Quadzik i ma lepszą(nawet jeżeli chodzi o papier) okładkę. Okładka ATV SPORT jest po prostu nieczytelna, nawalili na niej wszystkiego co mogli. Jest jeden cel obu gazet...Gazeta ma poprawić PR quadowców, wprowadzić w życie pojęcie jak quad i przyswoić kilka ważnych porad użytkownikom lub poprostu pomóc w zakupie .
Według mnie 1:0 dla quadzika
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
Ruszko:
Właśnie!! Wspaniale by było gdyby w nastepnym numerze był artykuł o zasadach etycznych quadowców/bezpieczeństwie/kulturze (niepotrzebne skreślic). Mam już dośc idi**ów bez kasków i panów którzy "orają" pola rolnikom. Może kiedy przeczytają kilka dobrych rad w czasopiśmie to zmądrzeją?Gazeta ma poprawić PR quadowców
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
Witam
Jak Żona zadzwoniła, że listonosz przyniósł Quadzika, to nawet mi mgła nie przeszkadzała.... Magazyn rewelacja, nie odbiega, ba przebija zachodnie czasopisma. Nie znalazłem słabych punktów. Okładka - rewelacja z KQ 750, test dokładnie takie same mam odczucia, opony fabryczne do bani, plastiki - do poprawy, znowu bedę kupował worek zawleczek - super pomysł z wypowiedzią np: Brylanta. Dla mnie rewelacja, musiałem dzisiaj chociaż w deszczu ale pojezdzić. Super.Oczekuję na następny numer z np: jakie narzędzia każdy powinien posiadać w garażu itp.
pozdrawiam wszsytkich
Jak Żona zadzwoniła, że listonosz przyniósł Quadzika, to nawet mi mgła nie przeszkadzała.... Magazyn rewelacja, nie odbiega, ba przebija zachodnie czasopisma. Nie znalazłem słabych punktów. Okładka - rewelacja z KQ 750, test dokładnie takie same mam odczucia, opony fabryczne do bani, plastiki - do poprawy, znowu bedę kupował worek zawleczek - super pomysł z wypowiedzią np: Brylanta. Dla mnie rewelacja, musiałem dzisiaj chociaż w deszczu ale pojezdzić. Super.Oczekuję na następny numer z np: jakie narzędzia każdy powinien posiadać w garażu itp.
pozdrawiam wszsytkich
Grizzly 350 4x4, KQ 750 cudo
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Brylantowi powiedziałem, że przedstawił dobrą opinie w gazecie, a on mi odpowiedział, że jeszcze jej nie ma i nie wie o co chodziPawełSz. napisal...
wypowiedzią np: Brylanta
W ogromnym skrócie - gazeta rewelacja, wszystko w 100% to zalety, brak wad, jak dla mnie oczywiście.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Skromność jedynie...ITAL:
Fajna gazetka tylko nie rozumiem dlaczego redaktor naczelny chowa twarz za goglami i kaskiem
Czyżbu znów był nieogolony???
Albo inaczej: boję się tych sznurów fanek, które mógłbym spotkać na zawodach quadowych i dlatego się ukrywam
Albo jeszcze inaczej: pamiętam jak w 2008 roku na targach Motocyklexpo przychodzili ludzie i witali się ze mną, a ja za nic nie wiedziałem z kim rozmawiam, ale kilka tygodni później poznawałem ich bez problemu na jakiejś imprezie bo w kasku byli
Jak się ogolę i dorobię lepszego zdjęcia to oczywiście upublicznię się bardziej
Póki co quadowa emeryturka :)