No to zaczynamy...
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
...doświadczenie trzeba zbierać...
EDIT - to dzięki takim ludziom jak Wy mogę się szkolić w zakresie wiedzy o motoryzacji.
EDIT - to dzięki takim ludziom jak Wy mogę się szkolić w zakresie wiedzy o motoryzacji.
Czyli, że co? Dobrze mam?Arecki napisał...
I do tego Pan Moderator
Ech
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-
Witam!
Mam na imie Grzesiek mam 32 lata mieszkam na zDolnym Śląsku, od 3 miesięcy jestem posiadaczem Kymco mxer 150. Quada kupiłem używanego, tak więc będe potrzebował pomocy użytkowników.Przygoda z quadem na pewno nie skończy się na tym modelu z zazdrosnym okiem spoglądam już na 300.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczy!
Mam na imie Grzesiek mam 32 lata mieszkam na zDolnym Śląsku, od 3 miesięcy jestem posiadaczem Kymco mxer 150. Quada kupiłem używanego, tak więc będe potrzebował pomocy użytkowników.Przygoda z quadem na pewno nie skończy się na tym modelu z zazdrosnym okiem spoglądam już na 300.
zdolny slask jest dosc duzy, okresl sie bllizejgrzegorz97
Witam!
Ostatnio zmieniony czw 30 paź, 2008 przez cichy78, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Witam Wszystkich NA FORUM
Witam , mam na imie Grzegorz jestem z Warszawy i od jakiegoś czasu bawie się jazdą na quadzie .
O sobie moge powiedzieć niewiele poza tym iż więkrzośc czasu spędzam w pracy , jestem budowlańcem , menago i takie tam pierdoły . Wolny czas spedzam na czterech małych kółkach .
Pozdrawiam wszystkich
O sobie moge powiedzieć niewiele poza tym iż więkrzośc czasu spędzam w pracy , jestem budowlańcem , menago i takie tam pierdoły . Wolny czas spedzam na czterech małych kółkach .
Pozdrawiam wszystkich
-