No to zaczynamy...
Elo wam!!!
Jestem Michał. Mam 13 lat. Moja pasja to piłka nożna. Quady traktuje jako zabawę. Pozdrawiam wszystkich korzystających z tego serwisu.
-
To teraz ja - mam na imie Maciek.
Mam 32 lata, pochodzę z Warszawy i tam też mieszkam, pracuję i spędzam większość
czasu. Mam żonę i syna, którego mam nadzieję zarazić quadami również
Quada jeszcze nie posiadam, jednak w najbliższych dniach noszę się z zamiarem zakupu. Najprawdopodobniej zacznę od Kymco Maxxer 300.
Pozdrawiam wszystkich napaleńców tych pojazdów
Mam 32 lata, pochodzę z Warszawy i tam też mieszkam, pracuję i spędzam większość
czasu. Mam żonę i syna, którego mam nadzieję zarazić quadami również
Quada jeszcze nie posiadam, jednak w najbliższych dniach noszę się z zamiarem zakupu. Najprawdopodobniej zacznę od Kymco Maxxer 300.
Pozdrawiam wszystkich napaleńców tych pojazdów
-
Witam!
Prowadzimy sklep z przyczepami, między innymi do quadów i motocykli. Posiadamy duży wybór haków holowniczych do wszystkich samochodów i quadów oraz akcesoria do bezpiecznego przewozu Waszych maszyn.
Osobiście miłością do quadów zaraziłem się tego lata w wypożyczalni w moim mieście.
W najbliższym sezonie planuję zakup jakiegoś raptora.
Pozdrawiam
Wojciech Lewandowski
Prowadzimy sklep z przyczepami, między innymi do quadów i motocykli. Posiadamy duży wybór haków holowniczych do wszystkich samochodów i quadów oraz akcesoria do bezpiecznego przewozu Waszych maszyn.
Osobiście miłością do quadów zaraziłem się tego lata w wypożyczalni w moim mieście.
W najbliższym sezonie planuję zakup jakiegoś raptora.
Pozdrawiam
Wojciech Lewandowski
-
- Quad:: Yamaha Grizzly 700
- Imię: kuba
- Kontakt:
witam wszystkich Quadowiczów
Cześć Wszstkim
Mam na imię Jakub (jak kto woli Kuba), lat 30 i mieszkam w Kaliszu (Wlkp.). Właśnie zakupiłem pierwszą maszynę Yamaha Grizzly 660 rocznik 2005. Po długim oczekiwaniu na transport zza"wielkiej wody" wreszcie "niedźwiadek" zamieszkał w moim garażu. Mam nadzieję, że da mi dużo radości i przyjemności z użytkowania.
Pozdrawiam
Kuba
Mam na imię Jakub (jak kto woli Kuba), lat 30 i mieszkam w Kaliszu (Wlkp.). Właśnie zakupiłem pierwszą maszynę Yamaha Grizzly 660 rocznik 2005. Po długim oczekiwaniu na transport zza"wielkiej wody" wreszcie "niedźwiadek" zamieszkał w moim garażu. Mam nadzieję, że da mi dużo radości i przyjemności z użytkowania.
Pozdrawiam
Kuba
Witam.
Na chrzcie rodzice dali mi imię Tomek. Było to 23 lata temu.
Mieszkam w Markach i Warszawie Białołęce na zmianę.
Swojego Quadzika mam od dwóch i pół roku, a w ten spory wciągnął mnie znajomy w 2000 roku.
Jestem Szczęśliwym posiadaczem staruszki Hondy Fourtrax 300fw z 1992 roku.
Pozdrawiam
Tomek
Na chrzcie rodzice dali mi imię Tomek. Było to 23 lata temu.
Mieszkam w Markach i Warszawie Białołęce na zmianę.
Swojego Quadzika mam od dwóch i pół roku, a w ten spory wciągnął mnie znajomy w 2000 roku.
Jestem Szczęśliwym posiadaczem staruszki Hondy Fourtrax 300fw z 1992 roku.
Pozdrawiam
Tomek