szczecin

Zobacz jak bawi się Team Quad Szczecin 4x4...
Awatar użytkownika
kogut

Post autor: kogut » pn 13 paź, 2008

daszek a yamaha ??????????

Awatar użytkownika
homarek
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: homarek » pn 13 paź, 2008

kogut

daszek a yamaha ??????????
Yamahy są do bani! :twisted:
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]

Awatar użytkownika
roj
Kontakt:

Post autor: roj » pn 13 paź, 2008

Kurde Ronin nawet nie wiesz jak bardzo bym tez odreagował :D Ale niestety ja i moje przeziębienie wyjeżdżamy i będziemy dopiero w piątek...wiec moze łikend - nawet wkoło jak malowniczo mówicie "komina" :)
Misiek się w garażu nudzi...
Daszek - widzę ze tak jak ja otarłeś się o wielki świat tzw. autoryzowanych dealerów..buahahaha.
Niestety oprócz Y to nie bardzo wiedzą co to jest kład ...w ostateczności mogą zamówić...łaskawcy :D
Najbardziej rozśmieszyła mnie panienka w H która stwierdziła że testować niedyrydy, nie mają ale mogę kupić i za tydzień będzie :lol: takie z nich dilery..panie
aa.. oprócz tego co homarek napisał to do róznych innych rzeczy też.. :diabełek:
G700

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » pn 13 paź, 2008

Chłopaki macie jeszcze porządny "salon" Polarisa :lol: :lol: :lol:
:I love POLARIS:

Awatar użytkownika
kogut

Post autor: kogut » pn 13 paź, 2008

czemu yamahy sa do d***???????????????????? bezawaryjne :D :D kawasaki jak sie zje...o to nikt niepotrafi powiedziec co :( :(

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » wt 14 paź, 2008

Yamahy są do bani! :twisted:
HoMarek, już po 3 dniach taka opinia :haha: :haha: :haha:

...............dobrze że Ciebie i Twoje poczucie humoru tu wszyscy znają. Ty lepiej powiedz jak tam docieranie nowego "sierściucha". Ten napis z boku "700" to zalecenie producenta, co do rocznych roboczogodzin - mam nadzieję, że wiedziałeś o tym warunku gwarancyjnym kupując grizzlaka :plotki:
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

Awatar użytkownika
homarek
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: homarek » wt 14 paź, 2008

Staram się jak mogę, ale mam dopiero najechane 50 km. Do soboty postaram się dorobić kolejne 50 km. Muszę sprawdzić książkę gwarancyjną, żeby czegoś nie przeoczyć :D
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » wt 14 paź, 2008

Kogut - ja jestem przykładem awaryjności yamahy - a latam TYLKO turystycznie ! podziwiając widoki w terenie....
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

Post autor: PIOTR_15 » wt 14 paź, 2008

a Ja jestem przykładem jej bez awaryjności, ukręciłem tylko trzy półośki, wymieniłem parę kompletów opon, cztery paski napędowe i parę innych drobiazgów typu klocki hamulcowe itd.
Przejechałem do dziś 12958km i jestem zadowolony, no może poza ostatnią ustawką, ale to była moja wina a nie quada.

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » wt 14 paź, 2008

Piter toś Ty nic nie wymieniał przy mnie...ja mam trzy wspomagania , 2 półośki, 2 kartery, koła ataku i cały środek od skrzynki biegów i środek dyfra przedniego końcówki od dr. kier. i łożyska kół ....wymienione...mało ? :mrgreen:
...dzień dobry...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Team Quad Szczecin 4x4”