szczecin
oj, coś mi się wydaje że do Maczo to już z rózgą przyjedziemy - jak Ty gościu swojemu "dziadkowi" nie zafundujesz porządnego przeglądu w stylu "sanatorium" to po grzbiecie dostaniesz od nas, za takie znęcanie się nad zwierzętami (czyt. gadami)
hoMarek - czekamy na foto na naszych ustawkach - ja szczególnie na mojego "spychacza"
hoMarek - czekamy na foto na naszych ustawkach - ja szczególnie na mojego "spychacza"
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
chłopaki, piotrr powinien to nagrywać - lepszej reklamy Tigera nigdzie nie znajdziesz!!
inna sprawa że szybka akcja była tez możliwa dzięki MotoCombo - bluetooth górą
Jedyne czego by się można obawiać po publikacji takiego nagrania, to tego, że nam potem ci z F1 nie dali by spokoju i ciągle męczyli ofertami zatrudnienia w pitstopach
oby Brudny Harry nie zmienił fury na starego pajero, bo już tak "lekko" by nie było
PS fajnie nam powitać w teamie kolegę piotrr'a - pojeździł->przystąpił, aby został
tylko jedno ale..................kolejny na miśku, .......to się robi nudne
inna sprawa że szybka akcja była tez możliwa dzięki MotoCombo - bluetooth górą
Jedyne czego by się można obawiać po publikacji takiego nagrania, to tego, że nam potem ci z F1 nie dali by spokoju i ciągle męczyli ofertami zatrudnienia w pitstopach
oby Brudny Harry nie zmienił fury na starego pajero, bo już tak "lekko" by nie było
PS fajnie nam powitać w teamie kolegę piotrr'a - pojeździł->przystąpił, aby został
tylko jedno ale..................kolejny na miśku, .......to się robi nudne
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
pojeżdził ale mało, za mało do tego nie było głębokiej wody a ona dobrze weryfikuje raidera, z drugiej strony co mnie to obchodzi.
W zwiąsku z tym że Team Szczecin rośnie i nie jestem w stanie tylu raiderów gościć, ustawki na Drawsku z moim udziałem zawieszam, tereny ciekawe polecam, może kiedyś spotkam, Team Szczecin w lesie będzie mi bardzo miło, pozdrawiam.
W zwiąsku z tym że Team Szczecin rośnie i nie jestem w stanie tylu raiderów gościć, ustawki na Drawsku z moim udziałem zawieszam, tereny ciekawe polecam, może kiedyś spotkam, Team Szczecin w lesie będzie mi bardzo miło, pozdrawiam.
Też odczuwam niedosyt ale niestety złośliwość rzeczy martwych..PIOTR_15 dzięki - cieszę się że miałem okazję poznać okolicę..na bardziej hardcorowe jazdy przyjdzie pewnie czas.Najpierw założę Ricocheta coby nie powtórzyć scenariusza z dziurawym przewodem
Filmu nie ma za wiele ale jutro wypalę płytkę i będzie dostępna dla zainteresowanych.Pozdrawiam
Filmu nie ma za wiele ale jutro wypalę płytkę i będzie dostępna dla zainteresowanych.Pozdrawiam
G700