szczecin

Zobacz jak bawi się Team Quad Szczecin 4x4...
Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

Post autor: PIOTR_15 » sob 04 paź, 2008

wiem już co było nie tak z moim misiem, ale wam nie powiem bo mi dacie :plask:

Awatar użytkownika
homarek
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: homarek » sob 04 paź, 2008

Prędzej czy później i tak się dowiemy, więc lepiej napisz teraz. Od kary nie uciekniesz :)

Dziękuje bardzo za użyczenie gada.
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » ndz 05 paź, 2008

oj, coś mi się wydaje że do Maczo to już z rózgą przyjedziemy - jak Ty gościu swojemu "dziadkowi" nie zafundujesz porządnego przeglądu w stylu "sanatorium" to po grzbiecie dostaniesz od nas, za takie znęcanie się nad zwierzętami (czyt. gadami)

hoMarek - czekamy na foto na naszych ustawkach - ja szczególnie na mojego "spychacza" :lol:
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » ndz 05 paź, 2008

no no...to się dzieje ,świat się kończy! maszyna Maczo padła ?przecież do sanatorium biorą przypadki z "nadzieją" - jego to do reanimacji a nie na zabiegi relaksacyjne - erkę wołać Panowie a nie sanatorium....a OPR i tak nie minie Piotra_15 ...oj nie minie
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
roj
Kontakt:

Post autor: roj » ndz 05 paź, 2008

Ale tereny zajefajne :) Mam nadzieję, że powtórzymy jak misiek wyzdrowieje :D
G700

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » ndz 05 paź, 2008

w szczególności odwrót pt."Brudny Harry"...tak szybko to w grupie jeszcze nie jechałem a sprzegnięcie mojego sprzętu do Toma przy pomocy Homarka tak szybko trwało ,ze Hondzina ciągnęła mnie na biegu przez 20 m....zanim wszystko ogarnąłem....akcja typu - uciekać bo toniemy ! :D
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
roj
Kontakt:

taa.. to była niezła akcja...O panu w białym berecie nie wspomnę..ale wyglądamy widocznie na statecznych panów :D
G700

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » ndz 05 paź, 2008

chłopaki, piotrr powinien to nagrywać - lepszej reklamy Tigera nigdzie nie znajdziesz!! :lol: :lol:
inna sprawa że szybka akcja była tez możliwa dzięki MotoCombo - bluetooth górą
Jedyne czego by się można obawiać po publikacji takiego nagrania, to tego, że nam potem ci z F1 nie dali by spokoju i ciągle męczyli ofertami zatrudnienia w pitstopach 8)
oby Brudny Harry nie zmienił fury na starego pajero, bo już tak "lekko" by nie było

PS fajnie nam powitać w teamie kolegę piotrr'a :oklaski: - pojeździł->przystąpił, aby został :ok:
tylko jedno ale..................kolejny na miśku, .......to się robi nudne :figielek:
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

Post autor: PIOTR_15 » ndz 05 paź, 2008

pojeżdził ale mało, za mało do tego nie było głębokiej wody a ona dobrze weryfikuje raidera, z drugiej strony co mnie to obchodzi.
W zwiąsku z tym że Team Szczecin rośnie i nie jestem w stanie tylu raiderów gościć, ustawki na Drawsku z moim udziałem zawieszam, tereny ciekawe polecam, może kiedyś spotkam, Team Szczecin w lesie będzie mi bardzo miło, pozdrawiam.

Awatar użytkownika
roj
Kontakt:

Też odczuwam niedosyt :) ale niestety złośliwość rzeczy martwych..PIOTR_15 dzięki - cieszę się że miałem okazję poznać okolicę..na bardziej hardcorowe jazdy przyjdzie pewnie czas.Najpierw założę Ricocheta coby nie powtórzyć scenariusza z dziurawym przewodem :D
Filmu nie ma za wiele ale jutro wypalę płytkę i będzie dostępna dla zainteresowanych.Pozdrawiam
G700

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Team Quad Szczecin 4x4”