A Ty Piotruś co robisz o tak wczesnej porze?? Wróciłeś z etapu nocnego?PIOTR_15
dzień dobry, widzę że Szczecin Team nadal śpi
szczecin
No to generalnie coś jeździmy w sobotę czy nie A jak nie jeździcie to powiedzcie gdzie najfajniej zaciągnąć misia. Niestety problem z rejestracją sprawił że poruszamy się w duecie: ja autem a misiek za mną na przyczepce
Ostatnio pośmigałem na Rosówku ale jakoś mało offroadowo - chociaż też mi było fajnie ( zwłaszcza loty - nie do końca zaplanowane )
Ostatnio pośmigałem na Rosówku ale jakoś mało offroadowo - chociaż też mi było fajnie ( zwłaszcza loty - nie do końca zaplanowane )
G700
piotrr, ja na sobotę się ujeżdżam BEZWZGLĘDNIE (bezdeszczowo, temp ok 10-12oC- marzenie), niedziela odpada - rodzina zarezerwowała sobie już dawno
jeśli nasz wodzu dalej będzie smarkaty, to nie robimy "komina" i chyba pociągnę gdzieś, gdzie można polatać (!), potopić się i wymęczyć się porządnie i bez stresu. Gdzieś gdzie osy, szerszenie i inne g%$#@#$ nie oszczędza riderów . Jeśli masz dobrze wyszykowanego (uszczelnionego przede wszystkim ) gada możemy spróbować.
Jeśli nam czas nie pozwoli na wyjazd za miasto, to możemy spróbować na Międzyodrzu - z auta widziałem dziś że poziom wody wysoko
jeśli nasz wodzu dalej będzie smarkaty, to nie robimy "komina" i chyba pociągnę gdzieś, gdzie można polatać (!), potopić się i wymęczyć się porządnie i bez stresu. Gdzieś gdzie osy, szerszenie i inne g%$#@#$ nie oszczędza riderów . Jeśli masz dobrze wyszykowanego (uszczelnionego przede wszystkim ) gada możemy spróbować.
Jeśli nam czas nie pozwoli na wyjazd za miasto, to możemy spróbować na Międzyodrzu - z auta widziałem dziś że poziom wody wysoko
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
oferta padła - bez odpowiedzi. czyżby ..... ?piotrr
No to generalnie coś jeździmy w sobotę czy nie A jak nie jeździcie to powiedzcie gdzie najfajniej zaciągnąć misia. Niestety problem z rejestracją sprawił że poruszamy się w duecie: ja autem a misiek za mną na przyczepce
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- homarek
- Lucky ATV Team
- Kontakt:
Dziękuję bardzo i jutro stawiam się w Drawsku na "błotnym poniewieraniu"PIOTR_15
homarek, mam jeden z dwuch kultowych pojazdów ATV wolny, więc jak Ci nie zrobią kopaczki do ziemniaków i tak przyjeżdzaj, weź tylko ciuchy.
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]