No to zaczynamy...
Witam,
Dołączyłem do grona miłośników quadów 6 miesięcy temu......
Mam na imię Tomaszek, już mam 34 lata ...... ,dwójkę wspaniałych dzieciaków -
Filip 13 lat, Ola 8lat, żona Katarzyna (vel DZIDZIA ) jak zawsze 18 lat i zaakceptowała moje nowe hobby.
Zawodowo zajmuję się administracją floty w małej firmie farmaceutycznej.
Jestem pozytywnie nastawiony do życia !
Po okresie "laika", jak zdobędę doświadczenie, chętnie pomogę w różnych kwestiach związanych z quadami. Pozdrawiam WSZYSTKICH nowych braci i siostry !!!!
Dołączyłem do grona miłośników quadów 6 miesięcy temu......
Mam na imię Tomaszek, już mam 34 lata ...... ,dwójkę wspaniałych dzieciaków -
Filip 13 lat, Ola 8lat, żona Katarzyna (vel DZIDZIA ) jak zawsze 18 lat i zaakceptowała moje nowe hobby.
Zawodowo zajmuję się administracją floty w małej firmie farmaceutycznej.
Jestem pozytywnie nastawiony do życia !
Po okresie "laika", jak zdobędę doświadczenie, chętnie pomogę w różnych kwestiach związanych z quadami. Pozdrawiam WSZYSTKICH nowych braci i siostry !!!!
Adrian744 Wita
No to tak mam na imie Adrian i quadami interesuje sie od bardzo dawna(okolo 12 lat). Na razie nie mam jeszcze quada, ale w najblizszej przyszlosci planuje kupic, jezeli mial bym brac quada to bede wybieral pomiedzy Suzuki KingQuad 700 albo Kawasaki KFX 700. Mam 15 lat.
To chyba tyle:D
To chyba tyle:D
Czesc,
mam na imie Maciek, mieszkam w Pruszkowie pod Warszawa, ale pochodze z Lodzi.
Mam 34 lata. Dotad nie interesowalem sie sportami motorowymi, blizej mi bylo do roweru i biegania.
Quada nie mam jeszcze, ale ten moment sie zbliza. To bedzie przeprawowka - jakos kreca mnie obrazki kierowcow i maszyn w blocie.
Poki co jako widz ogladam imprezy quadowe (np. Poland Trophy) , czytam fora, serwisy www. Slowem "wchodze" w temat.
pozdrawiam
Maciek
mam na imie Maciek, mieszkam w Pruszkowie pod Warszawa, ale pochodze z Lodzi.
Mam 34 lata. Dotad nie interesowalem sie sportami motorowymi, blizej mi bylo do roweru i biegania.
Quada nie mam jeszcze, ale ten moment sie zbliza. To bedzie przeprawowka - jakos kreca mnie obrazki kierowcow i maszyn w blocie.
Poki co jako widz ogladam imprezy quadowe (np. Poland Trophy) , czytam fora, serwisy www. Slowem "wchodze" w temat.
pozdrawiam
Maciek
-
Mam na imie Sławek, mam 27 lat mieszkam w malej wiosce w malopolsce. Jestem policjantem w komendzie powiatowej. Od tygodnia posiadam Honde Recon 250ES, pojazd mam tylko dla odreagowania stresu po ciezkiej pracy. W chwili obecnej jezdze sam poniewaz w okolicy jestem pierwszy z takim hobby. W przyszlosci chce cos mocniejszego ale na razie musze sie nauczyc jezdzic tym co mam. Pozdrawiam wszystkich!!!