No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
mati43
Kontakt:

Post autor: mati43 » pt 19 wrz, 2008

Hej,Mam na imie Mateusz mieszkam w lubsku woj. lubuskie:) Quadami zarazilem sie od kumpla niestety nie bylo mnie na niego stac dzis udalo sie zostalem posiadaczem moze zle zrobilem BAshan 200cc:) nowka,jak narazie super:)

BEHEMOT

Post autor: BEHEMOT » sob 20 wrz, 2008

Witam, po 30 tce, szkoda, że jak maiłem lat kilkanaście to takich maszyn nie było. Zaraziłem sie w Tunezji, w czerwcu kupiłem MXU 250 fajny turystyczny sprzęt, czasem koledzy szarpną z błota i można jechać dalej .... Pozdrownienia dla forumowiczów.

Awatar użytkownika
kloszu
Quad:: Yamha gryzzly 660

Post autor: kloszu » sob 20 wrz, 2008

Witam,
Dołączyłem do grona miłośników quadów 6 miesięcy temu...... :D
Mam na imię Tomaszek, już mam 34 lata :shock: ...... ,dwójkę wspaniałych dzieciaków -
Filip 13 lat, Ola 8lat, żona Katarzyna (vel DZIDZIA ) jak zawsze 18 lat :shock: i zaakceptowała moje nowe hobby.
Zawodowo zajmuję się administracją floty w małej firmie farmaceutycznej.
Jestem pozytywnie nastawiony do życia !
Po okresie "laika", jak zdobędę doświadczenie, chętnie pomogę w różnych kwestiach związanych z quadami. Pozdrawiam WSZYSTKICH nowych braci i siostry !!!!

chaq kfx

Post autor: chaq kfx » ndz 21 wrz, 2008

witam jestem Mariusz przygode z Qładami zaczełem rok temu aktualnie dosiadam Kawasaki kfx 400 i to jest to co naprawde lubie :cwaniak: :twisted:
Załączniki
P7190178.JPG

adrian744

Adrian744 Wita

Post autor: adrian744 » ndz 21 wrz, 2008

No to tak mam na imie Adrian i quadami interesuje sie od bardzo dawna(okolo 12 lat). Na razie nie mam jeszcze quada, ale w najblizszej przyszlosci planuje kupic, jezeli mial bym brac quada to bede wybieral pomiedzy Suzuki KingQuad 700 albo Kawasaki KFX 700. Mam 15 lat.
To chyba tyle:D

kalacer

Post autor: kalacer » ndz 21 wrz, 2008

Witam wszystkich mam na imię Krzysiek mam 24lata pracuje a ASO KIA a przygode z quadami własnie zaczynam i jestem w trakcie kupowanie swojego pierwszego czterokołowca

conss

Post autor: conss » wt 23 wrz, 2008

Czesc,
mam na imie Maciek, mieszkam w Pruszkowie pod Warszawa, ale pochodze z Lodzi.
Mam 34 lata. Dotad nie interesowalem sie sportami motorowymi, blizej mi bylo do roweru i biegania.

Quada nie mam jeszcze, ale ten moment sie zbliza. To bedzie przeprawowka - jakos kreca mnie obrazki kierowcow i maszyn w blocie.

Poki co jako widz ogladam imprezy quadowe (np. Poland Trophy) , czytam fora, serwisy www. Slowem "wchodze" w temat.

pozdrawiam
Maciek

ZYGUŚ

Post autor: ZYGUŚ » wt 23 wrz, 2008

Witam Mam na imię Remigiusz mam 33lata . Przesiadłem się na atv z roweru dh 4x. Posiadam Honde Trx 400ex Zapraszam wszystkich do Sopot :lol:

zolnierzslawek

Post autor: zolnierzslawek » wt 23 wrz, 2008

Mam na imie Sławek, mam 27 lat mieszkam w malej wiosce w malopolsce. Jestem policjantem w komendzie powiatowej. Od tygodnia posiadam Honde Recon 250ES, pojazd mam tylko dla odreagowania stresu po ciezkiej pracy. W chwili obecnej jezdze sam poniewaz w okolicy jestem pierwszy z takim hobby. W przyszlosci chce cos mocniejszego ale na razie musze sie nauczyc jezdzic tym co mam. Pozdrawiam wszystkich!!!

ZYGUŚ

Post autor: ZYGUŚ » wt 23 wrz, 2008

Pozdrawiam Pana Sławka ! Gratuluję wyboru zabawy jaką gwarantuje nam atv.Jako zca szefa kuchni też odreagowuję kuchenny łomot. :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”