TEST JESIENNY 2008

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » pn 15 wrz, 2008

całkiem całkiem to wyglądało zzewnątrz... Jezdzilem po koronie i bacznie ogladałem. Niezły ten młody był w kombinezonie Yamaha. Musze tak swojego chłopaka dostosowac. A kto zgarnął tysiaka, bo nie doczekałem na ogłoszenie wyników ?? czy tamto miejsce jest dostepne do uzytkowania poza imprezami? pozdro!
KQ750axi

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » pn 15 wrz, 2008

niestety smigac tam nie mozna bez zgody własciciela
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » pn 15 wrz, 2008

Jak dla mnie to lipa.
Test powinien być czymś co ma testować a co te parę górek miało testować chyba to czy się wk.... czy nie.Organizator chyba nigdy nie jeżdził na quadzie bo próby były normalnie śmieszne nie licząc chorej próby z głazami gdzie samochody rozwalały mosty a quady się wieszały.
Sędziowie na początku nie wiedzieli czy to jest próba dla quada czy samochodu ale czemu się dziwić przecież byli naje.... gorzałą i legalnie walili browar(Zwracam honor tym co byli trzeżwi).
No trzeba też coś pochwalić była suuuuuper kiełbasa z grila :evil:
Ne ma to jak H2O

aleksz
Kontakt:

Post autor: aleksz » pn 15 wrz, 2008

a wie ktoś jakie były wyniki?

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pn 15 wrz, 2008

3fun - bo quady są naszą pasją

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » pn 15 wrz, 2008

yamahator

Jak dla mnie to lipa.
Test powinien być czymś co ma testować a co te parę górek miało testować chyba to czy się wk.... czy nie.Organizator chyba nigdy nie jeżdził na quadzie bo próby były normalnie śmieszne nie licząc chorej próby z głazami gdzie samochody rozwalały mosty a quady się wieszały.
Sędziowie na początku nie wiedzieli czy to jest próba dla quada czy samochodu ale czemu się dziwić przecież byli naje.... gorzałą i legalnie walili browar(Zwracam honor tym co byli trzeżwi).
No trzeba też coś pochwalić była suuuuuper kiełbasa z grila :evil:

próba z kamieniami była fajna
Ostatnio zmieniony pn 15 wrz, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.

arturQ
Quad:: G7

Post autor: arturQ » pn 15 wrz, 2008

Popiermam Yamahatora szkoda dalej pisać :zmęczony: miejmy nadzieje że następnym razem tak d..y nie dadzą :dobani: :dobani: :dobani:
T-S-T

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » pn 15 wrz, 2008

dołącze sie i powiem ze lipka wyszła
pozdrawiam sedziego z bródkom :lol:
Ostatnio zmieniony wt 16 wrz, 2008 przez Strugal, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

KATO

Post autor: KATO » pn 15 wrz, 2008

TomekD:
Niezły ten młody był w kombinezonie Yamaha.
Żeby było śmieszniej to ten młody zajął trzecie miejsce :oklaski: , zaraz za E2rda bratem i faktycznie niesamowicie na tym G700 wyglądał (chyba nawet nie sięgał do podnóżek) wiem, bo siedział obok mnie na prezentacji (3 fotka wiewiorki) to taka niebieska kropeczka :wink: na 9 quadzie licząc od prawej w/w fotce.
Z tego co się dowiedziałem od gościa który z tą całą grupą przyjechał to on ma dopiero 10lat i jak na razie nie zna lęku przed prędkością :zacieszcz: .

PS może rośnie nam nowy Bujan, 2can albo Krecik, kto to wie :muszę lecieć: ???
Ostatnio zmieniony wt 16 wrz, 2008 przez KATO, łącznie zmieniany 1 raz.

Konrad_Wawa

Post autor: Konrad_Wawa » wt 16 wrz, 2008

Strugal:
pozdrawiam sedziego z brudkom
Co ten sędzia miał ?????? bródkę ?????? czy brud-ną kom-óre ????

Strugal - człowieku - krótki wyraz i dwa błędy :shock: ..... Miej litość - tu czasami dzieci zaglądają
Ostatnio zmieniony wt 16 wrz, 2008 przez Konrad_Wawa, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”