TEST JESIENNY 2008
całkiem całkiem to wyglądało zzewnątrz... Jezdzilem po koronie i bacznie ogladałem. Niezły ten młody był w kombinezonie Yamaha. Musze tak swojego chłopaka dostosowac. A kto zgarnął tysiaka, bo nie doczekałem na ogłoszenie wyników ?? czy tamto miejsce jest dostepne do uzytkowania poza imprezami? pozdro!
KQ750axi
Jak dla mnie to lipa.
Test powinien być czymś co ma testować a co te parę górek miało testować chyba to czy się wk.... czy nie.Organizator chyba nigdy nie jeżdził na quadzie bo próby były normalnie śmieszne nie licząc chorej próby z głazami gdzie samochody rozwalały mosty a quady się wieszały.
Sędziowie na początku nie wiedzieli czy to jest próba dla quada czy samochodu ale czemu się dziwić przecież byli naje.... gorzałą i legalnie walili browar(Zwracam honor tym co byli trzeżwi).
No trzeba też coś pochwalić była suuuuuper kiełbasa z grila
Test powinien być czymś co ma testować a co te parę górek miało testować chyba to czy się wk.... czy nie.Organizator chyba nigdy nie jeżdził na quadzie bo próby były normalnie śmieszne nie licząc chorej próby z głazami gdzie samochody rozwalały mosty a quady się wieszały.
Sędziowie na początku nie wiedzieli czy to jest próba dla quada czy samochodu ale czemu się dziwić przecież byli naje.... gorzałą i legalnie walili browar(Zwracam honor tym co byli trzeżwi).
Ne ma to jak H2O
- Krzysztof Wronowski
-
yamahator
Jak dla mnie to lipa.
próba z kamieniami była fajna
Ostatnio zmieniony pn 15 wrz, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
dołącze sie i powiem ze lipka wyszła
pozdrawiam sedziego z bródkom
pozdrawiam sedziego z bródkom
Ostatnio zmieniony wt 16 wrz, 2008 przez Strugal, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Żeby było śmieszniej to ten młody zajął trzecie miejsce , zaraz za E2rda bratem i faktycznie niesamowicie na tym G700 wyglądał (chyba nawet nie sięgał do podnóżek) wiem, bo siedział obok mnie na prezentacji (3 fotka wiewiorki) to taka niebieska kropeczka na 9 quadzie licząc od prawej w/w fotce.TomekD:
Niezły ten młody był w kombinezonie Yamaha.
Z tego co się dowiedziałem od gościa który z tą całą grupą przyjechał to on ma dopiero 10lat i jak na razie nie zna lęku przed prędkością .
PS może rośnie nam nowy Bujan, 2can albo Krecik, kto to wie ???
Ostatnio zmieniony wt 16 wrz, 2008 przez KATO, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Co ten sędzia miał ?????? bródkę ?????? czy brud-ną kom-óre ????Strugal:
pozdrawiam sedziego z brudkom
Strugal - człowieku - krótki wyraz i dwa błędy ..... Miej litość - tu czasami dzieci zaglądają
Ostatnio zmieniony wt 16 wrz, 2008 przez Konrad_Wawa, łącznie zmieniany 1 raz.