No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
MartinS

Post autor: MartinS » ndz 31 sie, 2008

Witam, mam na imie Marcin 31 lat, mieszkam w Kobyłce pod Warszawą, quadami zaraziłem sie od kolegi jakies rok temu keidy pierwszy raz wsiadłem na Honde Rincon, od niedwana jestem posiadaczem Kawaski BF 750
SPPJ
LR Discovery 300, BF 750

shaybaoffroad

POWITANIE :)

Post autor: shaybaoffroad » pn 01 wrz, 2008

Witam serdecznie,

Nazywam się Michał Jęndrzejczyk, mam 38 lat mieszkam w Gdańsku. Od blisko 20 lat zajmuję się offeroad-em samochodowym. Od 5 lat ujeżdżam quady firmy YAMAHA, miałem dwa TRIZY 250, a obecnie BIG BEAR i GRIZLAK 660.
Od wielu lat zajmuję się organizowaniem imprez integracyjnych, oraz ekstremalnych, przeprawówek samochodowych. Teraz czas na quady....
życie jest piękne pod warunkiem , że masz odpowiednio dobrane leki antydepresyjne...

Patryk18888
Kontakt:

Post autor: Patryk18888 » wt 02 wrz, 2008

Witam;)Mam 20lat mieszkam niedaleko Częstochowy, od jakiegos roku zaczalem sie interesowac quadmi i nadszedł czas zeby cos kupic,zdecydowanie wolałbym jakas przeprawowke:)Mysle, ze dzieki Wam i Waszej zyczliwosci uda mi sie cos fajengo wybrac;)
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
chuligan
Quad:: Lucky Star 250
Imię: Mariusz

Pewnie strzelę babola ale raz się żyje.

Post autor: chuligan » wt 02 wrz, 2008

Witam Wszystkich użytkowników. Na chrzcie dali mi Mariusz, jakieś 32 lata temu, mieszkam w Warszawie(niestety), zostałem posiadaczem(czy szczęśliwym to się okaże) ls-a sp 250.
Więcej jak się połapię jak funkcjonuje to forum.

Nikodem
Kontakt:

Post autor: Nikodem » wt 02 wrz, 2008

Witam. Mam na imię Nikodem, lat 16. Mieszkam w Łodzi. Chodzę do liceum. Na forum jestem od jakiegoś czasu i w końcu znalazłem czas żeby się przywitać :) Posiadam Hondę Rincon 680 po lekkim, off-road'owym tuningu. Jeżdzę od kilku lat. Pierwszym quadem też była Honda, ale 350. Interesuję się głównie motoryzacją stąd miałem też enduro, a teraz planuje zakup RZR'a. Czasami wybieram się na rajdy (oczywiście off-road) Wranglerem. Jeżeli chodzi o quady to lokalne błotko i wody oraz dwa fatalne (jak dla mnie) RR. W jednym jechałem z osobą, która bała się wjechać w nawet najmniejsze błoto, w drugim miałem problemy z chłodnicą i po kilku godzinach zabawa się skończyła.Lubię też spalinowe samochody RC oraz strzelaniny ASG.Mam jeszcze jedno dziwne hobby - klocki Lego.Żeby nie było nie polega to na dziecinnej zabawie. Jestem na trochę wyższym poziomie :) Buduję makiety różnych ciekawych miejsc, miast oraz modele samochodów. Wszystko bardzo dokładne i w odpowiedniej skali. Tyle na razie mogę o sobie napisać.
Pozdrawiam.

matip

Post autor: matip » wt 02 wrz, 2008

Witam. Mam na imię Mateusz jestem z opolskiego, od pewnego czasu jestem na forum i rozkądam sie za quadem. Chciałbym coś kupić.

Pozdrawiam

dwisniewski10

Post autor: dwisniewski10 » ndz 07 wrz, 2008

Witam

Nazywam się Darek Wiśniewski mam 35 lat.Dwa lata temu przesiadłem się z samochodu terenowego na Quada i tak zostało do tej pory.Pierwszy to ATV 200 którego miałem miesiąć bo nie dało się tym jeździć a teraz jestem posiadaczem Grizzli 660.
Załączniki
DSCN8998_(2).JPG

bulio10

przywitanie

Post autor: bulio10 » ndz 07 wrz, 2008

Witam!
Mam na imię Andrzej ,mieszkam w Nowej Dębie(podkarpackie).Mam 30 lat żone i córkę.
Pierwszy raz wsiadłem na quada kolegi rok temu, był to bombardier 800 i serce zaczęło walić mocniej ,złapałem bakcyla.Posiadam yamahę raptor 700,ale jeżdżę rzadko z braku wolnego czasu. pozdrawiam wszystkich miłośników quadów.

focuszgr

Post autor: focuszgr » pn 08 wrz, 2008

Witam. Nazywam się Maciej, lat 21, mieszkam w Zegrzu Południowym 30 km od Stolicy. Quadomania ogarnęła mnie w tym roku, na początek kupiłem chińczyka, ale teraz na nowy sezon już mam zamiar ogarnąć jakąś przeprawówkę. Pozdrawiam wszystkich quadomaniaków

NAVARA

Post autor: NAVARA » pn 08 wrz, 2008

Powiatanie z okolic Wałbrzycha

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”