No to zaczynamy...
-
POWITANIE :)
Witam serdecznie,
Nazywam się Michał Jęndrzejczyk, mam 38 lat mieszkam w Gdańsku. Od blisko 20 lat zajmuję się offeroad-em samochodowym. Od 5 lat ujeżdżam quady firmy YAMAHA, miałem dwa TRIZY 250, a obecnie BIG BEAR i GRIZLAK 660.
Od wielu lat zajmuję się organizowaniem imprez integracyjnych, oraz ekstremalnych, przeprawówek samochodowych. Teraz czas na quady....
Nazywam się Michał Jęndrzejczyk, mam 38 lat mieszkam w Gdańsku. Od blisko 20 lat zajmuję się offeroad-em samochodowym. Od 5 lat ujeżdżam quady firmy YAMAHA, miałem dwa TRIZY 250, a obecnie BIG BEAR i GRIZLAK 660.
Od wielu lat zajmuję się organizowaniem imprez integracyjnych, oraz ekstremalnych, przeprawówek samochodowych. Teraz czas na quady....
życie jest piękne pod warunkiem , że masz odpowiednio dobrane leki antydepresyjne...
-
- Kontakt:
- chuligan
- Quad:: Lucky Star 250
- Imię: Mariusz
Pewnie strzelę babola ale raz się żyje.
Witam Wszystkich użytkowników. Na chrzcie dali mi Mariusz, jakieś 32 lata temu, mieszkam w Warszawie(niestety), zostałem posiadaczem(czy szczęśliwym to się okaże) ls-a sp 250.
Więcej jak się połapię jak funkcjonuje to forum.
Więcej jak się połapię jak funkcjonuje to forum.
Witam. Mam na imię Nikodem, lat 16. Mieszkam w Łodzi. Chodzę do liceum. Na forum jestem od jakiegoś czasu i w końcu znalazłem czas żeby się przywitać Posiadam Hondę Rincon 680 po lekkim, off-road'owym tuningu. Jeżdzę od kilku lat. Pierwszym quadem też była Honda, ale 350. Interesuję się głównie motoryzacją stąd miałem też enduro, a teraz planuje zakup RZR'a. Czasami wybieram się na rajdy (oczywiście off-road) Wranglerem. Jeżeli chodzi o quady to lokalne błotko i wody oraz dwa fatalne (jak dla mnie) RR. W jednym jechałem z osobą, która bała się wjechać w nawet najmniejsze błoto, w drugim miałem problemy z chłodnicą i po kilku godzinach zabawa się skończyła.Lubię też spalinowe samochody RC oraz strzelaniny ASG.Mam jeszcze jedno dziwne hobby - klocki Lego.Żeby nie było nie polega to na dziecinnej zabawie. Jestem na trochę wyższym poziomie Buduję makiety różnych ciekawych miejsc, miast oraz modele samochodów. Wszystko bardzo dokładne i w odpowiedniej skali. Tyle na razie mogę o sobie napisać.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
przywitanie
Witam!
Mam na imię Andrzej ,mieszkam w Nowej Dębie(podkarpackie).Mam 30 lat żone i córkę.
Pierwszy raz wsiadłem na quada kolegi rok temu, był to bombardier 800 i serce zaczęło walić mocniej ,złapałem bakcyla.Posiadam yamahę raptor 700,ale jeżdżę rzadko z braku wolnego czasu. pozdrawiam wszystkich miłośników quadów.
Mam na imię Andrzej ,mieszkam w Nowej Dębie(podkarpackie).Mam 30 lat żone i córkę.
Pierwszy raz wsiadłem na quada kolegi rok temu, był to bombardier 800 i serce zaczęło walić mocniej ,złapałem bakcyla.Posiadam yamahę raptor 700,ale jeżdżę rzadko z braku wolnego czasu. pozdrawiam wszystkich miłośników quadów.