kapec napisał...
Niestety ale sprawa nie wyglada dobrze W zeszlym roku ktos narobil nam kolo d*** wysylajac pisma do ministerstwa co spowodowalo gruba awanture w nadlesnictwie i w tym roku nadlesnictwo Susz ( trasa dzierzgonska i kisielicka) odmowilo nam pozwolenia na organizacje rajdu. No i mamy dylemat. Z jednej strony szkoda odpuscic organizacji, z drugiej zrobic pol rajdu to tez do d***, nie mozna sie uwsteczniac i po udanej zeszlorocznej edycji zrobic w tym roku ch****. Mamy jeszcze cien nadziei ze w naszym nadlesnictwie uda nam sie wywalczyc troche terenu gdzie rok temu nie moglismy wjechac ze wzgedu na polowania. Tak czy inaczej mysle ze do konca miesiaca bedzie wszystko jasne.
szczecin
Sie Wam tak tylko wtrącę cytatem z 4x4 co do Sodomiady:
Ostatnio zmieniony wt 26 sie, 2008 przez Wiewiorek, łącznie zmieniany 2 razy.
Ronin - jak ja mam nie mieć ciśnienia jak na dojeździe do OS-u widzę czekająch 40 quadów przed sędzią który nie ma czym pisać lub mu stoper zdechł ? q..w to u Piotra za tą " kasę " d*** sobie tak poobijasz na czołgowisku ,że przez tydzień w łazience wszystko będziesz robić na stojąco....i na "suwenir" dla gajowego jeszcze zostanie
a u Maczo "stary narzekający wódz" dokopie Ubootowi ...oczywiście w terenie...hihi
młodzieniaszek się znalazł.....zobaczymy , zobaczymy...już się nastawię na manewry poligonowe ze wskazaniem na wojnę ....hihi pokoleń....
do zobaczyska
a za sodomiadę trzymam
a u Maczo "stary narzekający wódz" dokopie Ubootowi ...oczywiście w terenie...hihi
młodzieniaszek się znalazł.....zobaczymy , zobaczymy...już się nastawię na manewry poligonowe ze wskazaniem na wojnę ....hihi pokoleń....
do zobaczyska
a za sodomiadę trzymam
...dzień dobry...
wiedziałem, ze nie powinienem wypominać peselu
a poważnie -Sławuś, wiem i rozumiem Twoje rozgoryczanie "choleryka-prywaciarza" (jakbym jechał TAM w extreme to pewnie też bym głośniej qrvami rzucał, FU?N mmiał lajt ), MÓJ target na Sudety był inny, wiesz o tym, mało tego został (dzięki "uprzejmości" Darka, a w zasadzie Ikarusa) po dwakroć osiągnięty.
A w kolejce wcale nie było 40 quadów, myślę że max 36
Mój "pociąg" do gryfa jest usprawiedliwiony - jak tu wychować "młode wilki", które będą na forum robić zachodniopomorski marketing gdy Was - "starych" zabraknie? (jezu, zaraz znowu oberwę )
a za Sodomę to chyba wszyscy trzymamy kciuki, ale jego "głos" był mało przekonujący
a poważnie -Sławuś, wiem i rozumiem Twoje rozgoryczanie "choleryka-prywaciarza" (jakbym jechał TAM w extreme to pewnie też bym głośniej qrvami rzucał, FU?N mmiał lajt ), MÓJ target na Sudety był inny, wiesz o tym, mało tego został (dzięki "uprzejmości" Darka, a w zasadzie Ikarusa) po dwakroć osiągnięty.
A w kolejce wcale nie było 40 quadów, myślę że max 36
Mój "pociąg" do gryfa jest usprawiedliwiony - jak tu wychować "młode wilki", które będą na forum robić zachodniopomorski marketing gdy Was - "starych" zabraknie? (jezu, zaraz znowu oberwę )
a za Sodomę to chyba wszyscy trzymamy kciuki, ale jego "głos" był mało przekonujący
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
No to są informacje - cytat oczywiście -a za Sodomę to chyba wszyscy trzymamy kciuki, ale jego "głos" był mało przekonujący
"Mamy już decyzję o tegorocznej imprezie zwanej SODOMIADA 08
Impreza odbędzie się w dniach 07-09.11.2008
Jednak nastąpią duże zmiany względem ubiegłorocznej edycji:
1. Liczba miejsc mocno ograniczona
2. Trasa będzie bardziej techniczna - dużo terenów niestety odpadnie
3. Wpisowe 300 zł "
Informacje będę w przyszłym tygodniu u nich na stronie i na forum (tym 4x4)
hihi ale z tego ,że mi palma odbiła podczas wertowanie 14 segregatora dokumentów - żona nakazała mi wyjazd natychmiastowy w teren (czytaj. - nakaz upodlenia się w błocie,bagnie lub innym ustrojstwie bardzo brudzącym,klejącym i upodlającym - nie mylić z obornikiem) ....dlatego pojadę jutro do Piotra i dokopię młodym "gruba...." ja stary pesel !!!....zobaczymy kto będzie robić za "szczupłego"...
...dzień dobry...
stary pesel
Sławku masz dobrą żonę a nawet bardzo dobrą. Ma u mnie plusa.
Co do peselu to nie taki stary. Mam siostrę w tym wieku i jeszcze chodzi!, także się nie martw a mój wcale nie jest dużo lepszy. Inna sprawa że masz tyle na ile się czujesz a Ty czasami robisz osiemnastkę. OJ BĘDZIE BRUBO
Co do peselu to nie taki stary. Mam siostrę w tym wieku i jeszcze chodzi!, także się nie martw a mój wcale nie jest dużo lepszy. Inna sprawa że masz tyle na ile się czujesz a Ty czasami robisz osiemnastkę. OJ BĘDZIE BRUBO
wyjazd Szczecina
wklejam "zwiastun" naszego wyjazdu w teren....reszta fotek dopiero po obrobieniu....
razem zostało zrobionych 320 fot...
pozdrawiam Shogun
CD do odbioru u mnie
razem zostało zrobionych 320 fot...
pozdrawiam Shogun
CD do odbioru u mnie
...dzień dobry...