szczecin

Zobacz jak bawi się Team Quad Szczecin 4x4...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wiewiorek
Kontakt:

Post autor: Wiewiorek » wt 26 sie, 2008

Sie Wam tak tylko wtrącę cytatem z 4x4 co do Sodomiady:
kapec napisał...
Niestety ale sprawa nie wyglada dobrze :( W zeszlym roku ktos narobil nam kolo d*** wysylajac pisma do ministerstwa co spowodowalo gruba awanture w nadlesnictwie i w tym roku nadlesnictwo Susz ( trasa dzierzgonska i kisielicka) odmowilo nam pozwolenia na organizacje rajdu. No i mamy dylemat. Z jednej strony szkoda odpuscic organizacji, z drugiej zrobic pol rajdu to tez do d***, nie mozna sie uwsteczniac i po udanej zeszlorocznej edycji zrobic w tym roku ch****. Mamy jeszcze cien nadziei ze w naszym nadlesnictwie uda nam sie wywalczyc troche terenu gdzie rok temu nie moglismy wjechac ze wzgedu na polowania. Tak czy inaczej mysle ze do konca miesiaca bedzie wszystko jasne. :(
Ostatnio zmieniony wt 26 sie, 2008 przez Wiewiorek, łącznie zmieniany 2 razy.

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » wt 26 sie, 2008

Ronin - jak ja mam nie mieć ciśnienia jak na dojeździe do OS-u widzę czekająch 40 quadów przed sędzią który nie ma czym pisać lub mu stoper zdechł ? q..w to u Piotra za tą " kasę " d*** sobie tak poobijasz na czołgowisku ,że przez tydzień w łazience wszystko będziesz robić na stojąco....i na "suwenir" dla gajowego jeszcze zostanie
a u Maczo "stary narzekający wódz" dokopie Ubootowi 8) ...oczywiście w terenie...hihi
młodzieniaszek się znalazł.....zobaczymy , zobaczymy...już się nastawię na manewry poligonowe ze wskazaniem na wojnę ....hihi pokoleń....
do zobaczyska :D
a za sodomiadę trzymam :ok:
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » śr 27 sie, 2008

wiedziałem, ze nie powinienem wypominać peselu :lol:
a poważnie -Sławuś, wiem i rozumiem Twoje rozgoryczanie "choleryka-prywaciarza" (jakbym jechał TAM w extreme to pewnie też bym głośniej qrvami rzucał, FU?N mmiał lajt ;)), MÓJ target na Sudety był inny, wiesz o tym, mało tego został (dzięki "uprzejmości" Darka, a w zasadzie Ikarusa) po dwakroć osiągnięty.
A w kolejce wcale nie było 40 quadów, myślę że max 36 :?

Mój "pociąg" do gryfa jest usprawiedliwiony - jak tu wychować "młode wilki", które będą na forum robić zachodniopomorski marketing gdy Was - "starych" zabraknie? (jezu, zaraz znowu oberwę :o )

a za Sodomę to chyba wszyscy trzymamy kciuki, ale jego "głos" był mało przekonujący :dobani:
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

shogun

Post autor: shogun » śr 27 sie, 2008

jak mi przejdzie to pojadę :D ale w extream :mrgreen:
...dzień dobry...

shogun

Post autor: shogun » czw 28 sie, 2008

Piotruś ! przeczołgaj chłopaków ....podczas mojej nieobecności !!!! bez litości i jeńców !!
zazdroszczę Wam !!
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
Wiewiorek
Kontakt:

Post autor: Wiewiorek » pt 29 sie, 2008

a za Sodomę to chyba wszyscy trzymamy kciuki, ale jego "głos" był mało przekonujący :dobani:
No to są informacje - cytat oczywiście :) -

"Mamy już decyzję o tegorocznej imprezie zwanej SODOMIADA 08
Impreza odbędzie się w dniach 07-09.11.2008
Jednak nastąpią duże zmiany względem ubiegłorocznej edycji:
1. Liczba miejsc mocno ograniczona
2. Trasa będzie bardziej techniczna - dużo terenów niestety odpadnie
3. Wpisowe 300 zł "

Informacje będę w przyszłym tygodniu u nich na stronie i na forum (tym 4x4)

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » pt 29 sie, 2008

w związku z zaistniałą sytuacją Gryf odwołany :zacieszcz: :zacieszcz: :zacieszcz:
już Was nie będę meczyc - CIENIASY :P
jutro obgadamy co i jak, chyba ze żaden z cieniasów nie będzie miał już siły :D :D :D:
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

shogun

Post autor: shogun » pt 29 sie, 2008

hihi ale z tego ,że mi palma odbiła podczas wertowanie 14 segregatora dokumentów - żona nakazała mi wyjazd natychmiastowy w teren (czytaj. - nakaz upodlenia się w błocie,bagnie lub innym ustrojstwie bardzo brudzącym,klejącym i upodlającym - nie mylić z obornikiem) ....dlatego pojadę jutro do Piotra i dokopię młodym "gruba...." ja stary pesel !!!....zobaczymy kto będzie robić za "szczupłego"... :D
...dzień dobry...

Marko 777

stary pesel

Post autor: Marko 777 » pt 29 sie, 2008

Sławku masz dobrą żonę a nawet bardzo dobrą. Ma u mnie plusa.
Co do peselu to nie taki stary. Mam siostrę w tym wieku i jeszcze chodzi!, także się nie martw a mój wcale nie jest dużo lepszy. Inna sprawa że masz tyle na ile się czujesz a Ty czasami robisz osiemnastkę. OJ BĘDZIE BRUBO :głupol:

shogun

wyjazd Szczecina

Post autor: shogun » ndz 31 sie, 2008

wklejam "zwiastun" naszego wyjazdu w teren....reszta fotek dopiero po obrobieniu....
razem zostało zrobionych 320 fot...
pozdrawiam Shogun

CD do odbioru u mnie :D
Załączniki
211_1178.JPG
211_1169.JPG
211_1159.JPG
210_1062.JPG
210_1031.JPG
209_0928.JPG
210_1009.JPG
...dzień dobry...