quad do 3500zł
-
- Kontakt:
Chinol--Tajwan jeden chu....Ruszko napisał...
LS to nie chinol:) Z chinoli najlepszy jest Linhai:)
dobra, to bashan jest najlepszym chinolem w przedziale cenowym do 4-5tys zl
Ostatnio zmieniony śr 27 sie, 2008 przez bartek eg6, łącznie zmieniany 1 raz.
http://moto.allegro.pl/item422996627_ya ... _cena.html
co sadzicie na tmweta yamahy blaster tylko rocznik 2001 i tak narazie nie mam kasy ;]
co sadzicie na tmweta yamahy blaster tylko rocznik 2001 i tak narazie nie mam kasy ;]
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Chinol to nie to samo co Tajwan. W tajwańczyku nie odleci Ci koło podczas jazdy, nie pęknie Ci wachacz czy coś innego...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
-
- Kontakt:
ale posypie ci sie przekladnia po kilku niewielkich skokach albo pozacieraja sie pierscienie itd.Ruszko napisał...
Chinol to nie to samo co Tajwan. W tajwańczyku nie odleci Ci koło podczas jazdy, nie pęknie Ci wachacz czy coś innego...
Ostatnio zmieniony czw 28 sie, 2008 przez bartek eg6, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Bartek grubo się mylisz. Czy widziałeś, żeby ktoś kiedykolwiek napisał na forum, że jego sprzęt jest w super stanie i wszystko działa? - NIE. Piszę się tylko o tym co się zepsuło, a więc można wywnioskować, że żaden sprzęt dostępny na rynku nie jest mało awaryjny. Ja tak od siebie - POLECAM LS!
Co do pytania:
Odpowiedź jest prosta : Kymco, Aeon, Lucky Star, i tutaj trochę mniej znany i dla niektórych może to być chińczyk ale nie jest - SMC, sam takiego mam i pisze na nim MADE IN TAIWAN (na gaźniku Keihin, made in japan )
Pozdrawiam.
Co do pytania:
Filip14 napisał...
a jakie quady są tajwańskie?
Odpowiedź jest prosta : Kymco, Aeon, Lucky Star, i tutaj trochę mniej znany i dla niektórych może to być chińczyk ale nie jest - SMC, sam takiego mam i pisze na nim MADE IN TAIWAN (na gaźniku Keihin, made in japan )
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pt 29 sie, 2008 przez Ruszko, łącznie zmieniany 1 raz.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
-
- Kontakt:
Ruszko:
Bartek grubo się mylisz. Czy widziałeś, żeby ktoś kiedykolwiek napisał na forum, że jego sprzęt jest w super stanie i wszystko działa? - NIE. Piszę się tylko o tym co się zepsuło, a więc można wywnioskować, że żaden sprzęt dostępny na rynku nie jest mało awaryjny. Ja tak od siebie - POLECAM LS!
Co do pytania:Filip14 napisał...
a jakie quady są tajwańskie?
Pozdrawiam.
ja swojej wypowiedzi nie wyssalem z palca bo mialem zarowno bashana 200 jak i LS 300--i nie bylem jedyna osoba ktorej LS sie sypal--oj bardzo wadliwe sa te sprzety--przyznam, nadaje sie do spokojnych wypadow (do sklepu haha) ale jak juz chce sie troche poszalec to nie polecam
Ostatnio zmieniony pt 29 sie, 2008 przez bartek eg6, łącznie zmieniany 2 razy.