No to zaczynamy...
A to moja Suzi oraz SMC jednego z moderatorow na jednej z wypraw
pozdro
modRuszko: SMC jest mój, żebyście sobie głowy nie zawracali:P
pozdro
modRuszko: SMC jest mój, żebyście sobie głowy nie zawracali:P
Ostatnio zmieniony ndz 24 sie, 2008 przez ChriS1984, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich maniaków ATV !
Jestem Krzysiek z Dolnego Śląska. Mam 17 lat. Quadami interesuje się od 3 lat. Postanowiłem w końcu zakupić quada dla siebie. Z quadami mam do czynienia od 2 lat (jeździłem u kolegów, wujka itd.). Poruszałem się już : Yamahą Big Bear 250, Kymco MXU 300 i super quadem Yamahą Grizzly 450 . To chyba tyle o mnie.
Jestem Krzysiek z Dolnego Śląska. Mam 17 lat. Quadami interesuje się od 3 lat. Postanowiłem w końcu zakupić quada dla siebie. Z quadami mam do czynienia od 2 lat (jeździłem u kolegów, wujka itd.). Poruszałem się już : Yamahą Big Bear 250, Kymco MXU 300 i super quadem Yamahą Grizzly 450 . To chyba tyle o mnie.
Witam wszystkich (S)quadowców!!
Mam na imię Tomek mam 14 lat i mieszkam w Słupnie (taka mała wiocha 18 km od wa-wy) quadami interesuje sie od marca tego roku nie posiadam jeszcze własnego ale mam zamiar kupić w czerwcu (dzień dziecka).
Interesuje sie komputerami pirotechnika elektronika i oczywiście quadami.
PzDr
Mam na imię Tomek mam 14 lat i mieszkam w Słupnie (taka mała wiocha 18 km od wa-wy) quadami interesuje sie od marca tego roku nie posiadam jeszcze własnego ale mam zamiar kupić w czerwcu (dzień dziecka).
Interesuje sie komputerami pirotechnika elektronika i oczywiście quadami.
PzDr
Hej.
Nazywam się Nikodem, ale wole Niko lub Nicks. Mam 12 lat. Jestem z Opalenia, gmina Gniew, powiat tczewski, woj pomorskie. Quadami interesuje się od czerwca 2007 (byłem na imprezie plenerowej imprezie w stylu "EXTREME". Tam pierwszy raz przejechałem się na quadzie.) Od wtedy namawiałem rodziców na kupno quada. Po jakomś czasie zapomniałem, ale miesiąc temu znowu mi się przypomniało. Rodzice nie wytrzymali. Mój pierwszy quad został zamówiony przez allegro.pl w sobote. Czekam i nie moge wytrzymać aż przyjedzie kurier.
Nazywam się Nikodem, ale wole Niko lub Nicks. Mam 12 lat. Jestem z Opalenia, gmina Gniew, powiat tczewski, woj pomorskie. Quadami interesuje się od czerwca 2007 (byłem na imprezie plenerowej imprezie w stylu "EXTREME". Tam pierwszy raz przejechałem się na quadzie.) Od wtedy namawiałem rodziców na kupno quada. Po jakomś czasie zapomniałem, ale miesiąc temu znowu mi się przypomniało. Rodzice nie wytrzymali. Mój pierwszy quad został zamówiony przez allegro.pl w sobote. Czekam i nie moge wytrzymać aż przyjedzie kurier.
110 cc Hummer
-
- Kontakt:
Cześć Wszystkim
Jestem Michał mam 20 lat jestem z Oświęcimia Quadami interesuje sie od niedawna, moje inne hobby to lotnictwo, aktualnie wyrabiam licencje pilota Zawód Technik Mechanik Motoryzacją interesuje sie od 13 roku zycia były komarki, simsonki itp... to tyle chyba, co się będe rozpisywał
Witam jestem Jacek mam 41 lat mieszka koło karkowa motoryzacja fascynowała mnie od młodzieńczych lat. Moja przygoda z kładem zaczęła się niecały rok temu kiedy to zakupiłem sprowadzonego ze stanów grizzli 660 który po ubraniu służy mi do dzisiaj. Forum Quadzik przeglądam od dawna i w końcu znalazłem chwilkę czasu na zarejestrowanie się i przywitanie z użytkownikami Quadzika .
Na razie pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia na szlaku
Na razie pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia na szlaku
-