POMORSKIE BEZDROŻA

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
Awatar użytkownika
denis

Post autor: denis » czw 24 lip, 2008

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
VINSON 500

Awatar użytkownika
denis

Post autor: denis » czw 24 lip, 2008

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a to dwa zdjecia z dnia poprzedzajacego impreze....

Obrazek

Obrazek

i ostanie....

Obrazek
VINSON 500

woytaz
Kontakt:

Post autor: woytaz » czw 24 lip, 2008

Wiewiorek:
na forum 4x4 znalazłam odnośnik - http://morag.wm.pl/Atrakcyjne-Pomorskie-Bezdroza,50673 Milczeniem pomijam podpis: fot. organizator..... nie umieszczałam tam zdjęć, nie dawałam też zgody, bo nikt się nie pytał.... i nie byłam związana z organizacją tej imprezy.
Witam. Do gazety napisałem relację o wiele mniej oględną od tej, która się ukazała. Zezwoliłem na modyfikację gramatyczną moich słów ale autor tekstu zmodyfikował praktycznie wszystko. Również fotki wysłane zostały z dopiskiem iz zrobnione są przez uczestników. Sprostuję jak najszybciej tę nieścisłość.
Ostatnio zmieniony czw 24 lip, 2008 przez woytaz, łącznie zmieniany 1 raz.

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » pt 25 lip, 2008

GRATULUJE imprezy - oby więcej takich, żałuje że nie byłem.

., tak na marginesie na wyspach brytyjskich rząd., czy ktos z zielonych, starają się ustawowo ZAKAZAĆ WSZELKIEGO OFFROADU DLA PRZYJEMNOŚCI !!!! tzn jeżdzenie w terenie poza miastem for fun ma być ZABRONIONE

oby taki debilizm do nas nie dotarł

pozdro

admin: usunąłem cytat, bo i tak się posypał, a nic nie wnosił do Twojej wypowiedzi :)
Ostatnio zmieniony pt 25 lip, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » pt 25 lip, 2008

To ja jeszcze dwie kwestie dot. quadowców.
Przy dojeżdżaniu do pieszych radyklanie zwalnialiśmy tempo quadów (w zasadzie wszyscy quadowcy) i szczególnie w przypadku dzieciaków machaliśmy im przyjaźnie co spotykało się z uśmiechami tak dzieciaków jak i rodziców :) :)
W niedzielę rano (albo sobota wieczór nie pamiętam dokładnie) przybiegła do nas grupka dzieciaków i z pasją zaczęła dosiadać naszych gadzin za naszą zgodą :) Mieli taką uciechę, że troszkę będą chyba pamiętać. Rodzice stali z boku również z uśmiechami od ucha do ucha :)
Myślę, że to tak niewiele a jednak...

Awatar użytkownika
denis

Post autor: denis » pt 25 lip, 2008

robertyamaha:
GRATULUJE imprezy - oby więcej takich, żałuje że nie byłem.

., tak na marginesie na wyspach brytyjskich rząd., czy ktos z zielonych, starają się ustawowo ZAKAZAĆ WSZELKIEGO OFFROADU DLA PRZYJEMNOŚCI !!!! tzn jeżdzenie w terenie poza miastem for fun ma być ZABRONIONE

oby taki debilizm do nas nie dotarł

pozdro
...bedzie jak w Szwajcarii- wszelki off road jest surowo karany.
Niestety mamy Unie wiec to tylko kwestia czasu ( mam nadzieje raczej dlugiego) jak podobne przepisy zaczna obowiazywac w PL. Na szczescie Ukraina jest blisko.....

W tym kontekscie jeszcze bardziej trzeba docenić organizatorow wszelkich imprez- w przyszlosci bedzie to jedyna mozliwosc legalnego pojezdzenia w terenie.
Ostatnio zmieniony pt 25 lip, 2008 przez denis, łącznie zmieniany 1 raz.
VINSON 500

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”