pOLARIS 220 - STACYJKA
pOLARIS 220 - STACYJKA
Witam. Na początek chce się przywitać. Zakupilem własnie Polaris phoenix 200. Tak na początek żeby na tym pojeżdzić. Postawiłem na noc w boxie garażowym i jakis chu... śrubokrętem roztrzaskał mi całą sdtacyjke. Można ją od czegos dopasować?? Cała rozwalona. Co wogole myślicie o tym quadzie. Gdzie do niego jakies części itp.
Stacyjki w quadach są proste napewno dopasujesz jakąś od innego quada lub motcykla,części w serwisach(będzie bolało)pozatym allegro,ebey.I jeszcze jedno jak zrozumiałem trzymasz go w boxe garażowym jeżeli tak to zły pomysł.Pamiętaj zły nie śpi i to była chyba pierwsza próba.Pozd.
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:

może wymienie problemy a potem jak będzie cie coś głębiej interesowało to pogadamy o nich

1.układ chamulcowy(są sposoby)
2.kostka stacyjki
3.wlot/wylot powietrzA DO PRZEKŁADNI PASOWEJ
4.gażnik
5.ostrożnie z wykręcaniem świecy

6.ostrożnie z nerwowym kopaniem

problemy pojawiają sie dopiero przy bardzej"extremalnej" eksploatacji,kolega ma na bliżniaczym sawtooth cie ma 1300km i zero kłopotów....
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt:

olej do silnika hmm chyba zalecany 0w40 lub 0w50 ale 10w40 ostatecznie może być.

do skrzynki chyba olej silnikowy do motocykli czterosuwowych z mokrym sprzęgłem... sprawdzę jescze
- prezziguzzi
- Kontakt:
z tyłu po prawej stronie powinieneś mieć dwie pompki..... przed tylnym kołem...
to jest fatalne miejsce dla nich
ja bym je sprzedał
i założył dwie pompki na kierownice(możemy takie mieć niedrogo)jedna np.lewa obsługiwała by przednie zaciski.... a prawa zacisk na ośce
i wtedy będzie to chamowało
ps.klocki mamy raczej na miejscu w dobrej cenie(niestety mozesz kupić od razu dwa komplety
)
ps.sorry ale brak czasu nie pozwolił mi sprawdzić ceny stacyjki
to jest fatalne miejsce dla nich

ja bym je sprzedał

ps.klocki mamy raczej na miejscu w dobrej cenie(niestety mozesz kupić od razu dwa komplety

ps.sorry ale brak czasu nie pozwolił mi sprawdzić ceny stacyjki