Błonie, Kampinos - ktoś lata w tych okolicach?

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
kamilquad

Post autor: kamilquad » pt 25 sty, 2008

Ok ,ale ja od 11 do 23 bede latał = FERIE ZIMOWE :)
rozumiem tylko tych którzy też jezdzą na quadach

szwaqier
Kontakt:

Post autor: szwaqier » wt 01 lip, 2008

Witam
Za niedlugo stane sie wlascicielem nieduzej przeprawowki i chcialem sie dowiedziec czy ktos jeszcze śmiga w okolicach Sochaczewa, Kampinosu, Leszna, Błonia, Nowego Dworu Mazowieckiego

Dajcie znać a chetnie sie z kimś wybiore i poucze fachu jazdy :)

Sprzęt nie będzie najlepszej marki ale stwierdziłem że warto go wypróbować - w sumie tylko ODES :P zobaczymy co sie będzie z nim działo
In Arsene we trust......

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » śr 02 lip, 2008

Witam. Jestem weekendowym bywalcem rejonow Grodziska Maz. wiec chetnie pojezdze z kims wspolnie. Posiadam od niedawna Polarisa SP700, co nie przeszkadza mi w jezdzeniu obok nawet mniej zaawansowanego sprzetu. Daj znac jak kupisz cos to sie moze jakos umowimy. Tomek
KQ750axi

Jacek WGM
Kontakt:

Post autor: Jacek WGM » śr 02 lip, 2008

TomekD
Czy moze smigasz na Kuklówce na tych górkach. :lol: Ja tez tam czesto bywam w niedziele ale tylko popatrzec :shock: ,bo jak narazie fundusze nie pozwalają na kupno. :(
Jak bedziesz latał w którasą niedziele to napisz.
Pozd.

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » czw 03 lip, 2008

Jacek WGM - byłem w Kuklówce w ostatnia sobote ale.. tylko samochodem na ogledzinach. Tam wisi jednak kilka tablic "teren prywatny" i nie wiem czy ktos stamtad przepedza. Moze ktos wie cos na ten temat??? Generalnie robie na razie rozeznanie w terenie i chetnie poznałbym ludzi, którzy tez tam jezdza.. Pozdrawiam
KQ750axi

Jacek WGM
Kontakt:

Post autor: Jacek WGM » pt 04 lip, 2008

Słuchaj teren prywatny jest z czego mi wiadomo to tylko na samym wjezdzie tzn.taki duzy rów po prawej stronie.A po reszczcie swobodnie mozna jedzić,ale jak bedziesz przy okazji to zapytaj tych na jeepach oni powinni wiedziec bo to własnie jakiegos ziomka jest ten teren. :lol: :lol:
A co do szukania ternu to jest cos w podobie do tego na kuklówce jakies 20km od Grodziska podobno bardziej Extreme ale nie byłem tylko słyszałem i podbno duzo gadów tam jezdzi. :lol:
Jak cos to pytaj to Ci napisze. :P

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » pt 04 lip, 2008

OKI. Dzieki. Moze jutro tam podjade.. A co jeszcze znasz kolo Grodziska?
KQ750axi

Jacek WGM
Kontakt:

Post autor: Jacek WGM » pt 04 lip, 2008

Ja bedziesz jechał na Radziejowice to nie skręcaj na górki tylko jedz kawałek jeszcze i po prawej stronie jest tabliczka z napisem wydobywanie piasku czy cos takiego wjedz tam i tez jest tam nawet spoko tylko to juz jest czyjs prywatny teren. :shock:

Jak wiesz gdzie był kiedys( klub X) to własnie w tych rejonach tez jest fajnie.Dokładnie pierwsza ulica za wjazdem na tą dyskoteke po jakis płytach betonowych czy cos takiego i droga sama Cie poprowadzi :lol: :lol:

szwaqier
Kontakt:

Post autor: szwaqier » sob 12 lip, 2008

ok to jak czy ktos chetny na ustawke w najblizsza sobotę tzn 19.07 - i w jakich okolicach - rano bede lecial na pierwszy przeglad potem bede wolny wiec chętnie sie umówie zeby posmigac - mi pasuja okolice: okolice pruszkowe/grodziska/kampinosu i KPN/sochaczewa

cos w tych granicach bo na przeglad jade do sekocina...
In Arsene we trust......

danielatv
Kontakt:

Post autor: danielatv » czw 17 lip, 2008

Jeżdżę w okolicach Kampinosu. Puszcza Kampinoska, KPN. Jak coś to gg. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”