Błonie, Kampinos - ktoś lata w tych okolicach?
-
- Kontakt:
Witam
Za niedlugo stane sie wlascicielem nieduzej przeprawowki i chcialem sie dowiedziec czy ktos jeszcze śmiga w okolicach Sochaczewa, Kampinosu, Leszna, Błonia, Nowego Dworu Mazowieckiego
Dajcie znać a chetnie sie z kimś wybiore i poucze fachu jazdy
Sprzęt nie będzie najlepszej marki ale stwierdziłem że warto go wypróbować - w sumie tylko ODES zobaczymy co sie będzie z nim działo
Za niedlugo stane sie wlascicielem nieduzej przeprawowki i chcialem sie dowiedziec czy ktos jeszcze śmiga w okolicach Sochaczewa, Kampinosu, Leszna, Błonia, Nowego Dworu Mazowieckiego
Dajcie znać a chetnie sie z kimś wybiore i poucze fachu jazdy
Sprzęt nie będzie najlepszej marki ale stwierdziłem że warto go wypróbować - w sumie tylko ODES zobaczymy co sie będzie z nim działo
In Arsene we trust......
Jacek WGM - byłem w Kuklówce w ostatnia sobote ale.. tylko samochodem na ogledzinach. Tam wisi jednak kilka tablic "teren prywatny" i nie wiem czy ktos stamtad przepedza. Moze ktos wie cos na ten temat??? Generalnie robie na razie rozeznanie w terenie i chetnie poznałbym ludzi, którzy tez tam jezdza.. Pozdrawiam
KQ750axi
Słuchaj teren prywatny jest z czego mi wiadomo to tylko na samym wjezdzie tzn.taki duzy rów po prawej stronie.A po reszczcie swobodnie mozna jedzić,ale jak bedziesz przy okazji to zapytaj tych na jeepach oni powinni wiedziec bo to własnie jakiegos ziomka jest ten teren.
A co do szukania ternu to jest cos w podobie do tego na kuklówce jakies 20km od Grodziska podobno bardziej Extreme ale nie byłem tylko słyszałem i podbno duzo gadów tam jezdzi.
Jak cos to pytaj to Ci napisze.
A co do szukania ternu to jest cos w podobie do tego na kuklówce jakies 20km od Grodziska podobno bardziej Extreme ale nie byłem tylko słyszałem i podbno duzo gadów tam jezdzi.
Jak cos to pytaj to Ci napisze.
Ja bedziesz jechał na Radziejowice to nie skręcaj na górki tylko jedz kawałek jeszcze i po prawej stronie jest tabliczka z napisem wydobywanie piasku czy cos takiego wjedz tam i tez jest tam nawet spoko tylko to juz jest czyjs prywatny teren.
Jak wiesz gdzie był kiedys( klub X) to własnie w tych rejonach tez jest fajnie.Dokładnie pierwsza ulica za wjazdem na tą dyskoteke po jakis płytach betonowych czy cos takiego i droga sama Cie poprowadzi
Jak wiesz gdzie był kiedys( klub X) to własnie w tych rejonach tez jest fajnie.Dokładnie pierwsza ulica za wjazdem na tą dyskoteke po jakis płytach betonowych czy cos takiego i droga sama Cie poprowadzi
-
- Kontakt:
ok to jak czy ktos chetny na ustawke w najblizsza sobotę tzn 19.07 - i w jakich okolicach - rano bede lecial na pierwszy przeglad potem bede wolny wiec chętnie sie umówie zeby posmigac - mi pasuja okolice: okolice pruszkowe/grodziska/kampinosu i KPN/sochaczewa
cos w tych granicach bo na przeglad jade do sekocina...
cos w tych granicach bo na przeglad jade do sekocina...
In Arsene we trust......