Legionowo/Bialoleka/Choszczowka
Legionowo/Bialoleka/Choszczowka
Szukam kogoś kto pojeździl by zemną lub nauczyl mnie jezdic w tych okolicach mam 17 lat jak cos samemu sie nudze wiec szukam kolegi do jazdy xD jezdze Kymco MXU 500 mam ją od 8.06.07 więc dopiero jeżdże kilka dni.
Pisz na pw jak cos mozna posmigac ale kawałek masz domnie
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Moi Drodzy jak czytam takie teksty to mnie slak trafia ( to ocenzurowane słowa) a potam jak ja jadę grzecznie zgodnie z przepisami to mnie ganiają i wmawiają że to ja ludzie RATUNKU tak nie może być proszę używajcie szarych komórek i myślcie co robicie a będzie nam się lepiej jeżdziło.Deffin napisał...
Ziomek mojego kolege gonil jeden policjant mial crossa 250 a on 50 uciekl bo ten z 250 przykozaczyc chial i wyskoczyc i sobie wyskoczyl ale to podobno nie widzialem wiec gwarancji nie dam
modRuszko: cytowanie
Ostatnio zmieniony wt 29 lip, 2008 przez maryjanek, łącznie zmieniany 1 raz.
w krótce Rincon 680 Już Jest Nowa Czerwona Piękna
przez glupote (zazdrosc?) ludzi z pewnej wioski niedawno zlapali mojego kumpla jechalem sobie quadem i babka wyskoczyla z domu i krzyczala ze juz dzwoni na policje(a akurat jechalem chyba z 10km/h bo fajne bmw stalo przed domem i sobie ogladalem ). Pol godziny pozniej dzwoni do mnie znajomy ze policja go zatrzymala i wmawiala mu ze to on wariowal po calej wsi quadem.... po 1 wogule nie wariowalem na wsi... po 2 jestem pewien ze jakis kratyn jechal jakas chwile przedemna przez ta wies i dlatego takie problemy z tego wyszly wiec moje zdanie jest takie: szalej tam gdzie to nikomu nie przeszkadza... wkoncu i Ciebie zatrzymia...