lewy brzeg Wisly

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
ciamski

lewy brzeg Wisly

Post autor: ciamski » wt 27 maja, 2008

witam,

zwracam sie z pytaniem do starszych (w stazu) i madrzejszych (w doswiadczenia) braci/kolegow/przyjaciol (niepotrzebne skreslic, potrzebne podkreslic) z pytaniem:
czy wolno jezdzic po terenach lewego (co do prawego to mam jasnosc tematu) brzegu wisly? czy da sie przejechac np od mostu siekierkowskiego do G.Kalwarii? i czy warto?

pozdr
ciamski

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » śr 28 maja, 2008

przejechac sie da, ale tylko z zewnetrznej strony walu, przekraczanie walu w strone rzeki na wlasne ryzyko, a w wielu miejscach jest ono prawnie zabronione...
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » czw 29 maja, 2008

Ach..))
Ale to była fajna traska.Jak wspomnę sobie zakazane obydwie strony Wisełki to aż żal ściska za serduszko. :beczy:

ciamski

Post autor: ciamski » czw 29 maja, 2008

yamahator:
Jak wspomnę sobie zakazane obydwie strony Wisełki ...
no to mam jasnosc :nerwus:
Ostatnio zmieniony pt 30 maja, 2008 przez ciamski, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ROBIC

Post autor: ROBIC » śr 04 cze, 2008

No niestety jest straszna lipa ;/.Mieszkam niedaleko,teren jak z bajki,ale rezerwat i nie moge jezdzic ;/.Szlag mnie trafia jak widze ludzi jezdzacych po wale itd.Ostatnio jakies malolaty smigali 2 quady i 2 crossy miedzy ludzmi(oczywiscie bez blach) i nikt ich nie ganial.Jak ja jade wzdluz walu od strony pol to zaraz mam nad glowa smiglowiec :evil: .Jesli jest ktos chetny to moze w sobote wyskoczymy na poligon w Gorze Kalwarii??

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pt 06 cze, 2008

Niezła lipa, zgadzam się, to były wymarzone tereny...nasza dobra Wisełka...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”