lewy brzeg Wisly
lewy brzeg Wisly
witam,
zwracam sie z pytaniem do starszych (w stazu) i madrzejszych (w doswiadczenia) braci/kolegow/przyjaciol (niepotrzebne skreslic, potrzebne podkreslic) z pytaniem:
czy wolno jezdzic po terenach lewego (co do prawego to mam jasnosc tematu) brzegu wisly? czy da sie przejechac np od mostu siekierkowskiego do G.Kalwarii? i czy warto?
pozdr
ciamski
zwracam sie z pytaniem do starszych (w stazu) i madrzejszych (w doswiadczenia) braci/kolegow/przyjaciol (niepotrzebne skreslic, potrzebne podkreslic) z pytaniem:
czy wolno jezdzic po terenach lewego (co do prawego to mam jasnosc tematu) brzegu wisly? czy da sie przejechac np od mostu siekierkowskiego do G.Kalwarii? i czy warto?
pozdr
ciamski
No niestety jest straszna lipa ;/.Mieszkam niedaleko,teren jak z bajki,ale rezerwat i nie moge jezdzic ;/.Szlag mnie trafia jak widze ludzi jezdzacych po wale itd.Ostatnio jakies malolaty smigali 2 quady i 2 crossy miedzy ludzmi(oczywiscie bez blach) i nikt ich nie ganial.Jak ja jade wzdluz walu od strony pol to zaraz mam nad glowa smiglowiec .Jesli jest ktos chetny to moze w sobote wyskoczymy na poligon w Gorze Kalwarii??