Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
uwaga tardziele
załatwiony nocleg na Drezdenko - dokładnie w Kosinie, jakieś 3-4km od centrum drezdenka
koszt całkowity 125zł/os, załatwiłem pokój "zboczeńców" (czyt. 3-osobowy)
reszta niech załatwia sobie sama
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Tomek co Ty łabędzie wozisz na bagażniku. Przecież ptaki pod ochroną i jeszcze mu dziub urwał łobuz jeden
Musisz się bardziej postarać bo hondzina się wkurzy i zacznie kopać.
Dobrze jakbyś zdążył do niedzieli. My tam bardzo laitowo jeździmy i nie bój się o maszynę.
Trzymam kciuki
normalnie jak zgryźliwi tetrycy ja dbam o przyrodę i wolę łabędzie niż jakąś mleczarnię
a powiem wam że oryginalne amerykańskie zestawy snorkli do HRów są robione na takiej właśnie rurce (nie tak jam my to robimy na zbrojonym tubesie) i rurka ta jest ordynarnie wyprowadzona nad błotnik, bez żadnego komina- po prostu wystaje 20cm nad błotnik, dopiero to wygląda, jakby ktoś zdemontował zlew , o!
a czemu uwazasz ze amerykanskie to od razu lepsze?:P
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Irek, TIGER wejdzie nad twojego ComeUp'a. Nie wciskałem, bo musiałbym rozkręcać plaski przy chłodnicy, ale przymierzyłem na oko.
A dziś zarzuciłem go na tył - jest spoko, pociągnął moją CRV
Załączniki
Ostatnio zmieniony czw 05 cze, 2008 przez Ronin, łącznie zmieniany 2 razy.
Słuchajcie, czy ktoś zna adress mailowy na który wysyłać zgłoszenie do rajdu " paproci"
Na stronie organizatora są dane do przelewu ale adresu ani śladu..
Tomcio, jak tak będziesz dłubał w garażu to żonka obok quada postawi Ci łóżko polowe.
Podziwiam zacięcie. Już teraz pomyśl co będziesz robił jak skończysz swojego gada.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!