szczecin
normalnie jak zgryźliwi tetrycy ja dbam o przyrodę i wolę łabędzie niż jakąś mleczarnię
a powiem wam że oryginalne amerykańskie zestawy snorkli do HRów są robione na takiej właśnie rurce (nie tak jam my to robimy na zbrojonym tubesie) i rurka ta jest ordynarnie wyprowadzona nad błotnik, bez żadnego komina- po prostu wystaje 20cm nad błotnik, dopiero to wygląda, jakby ktoś zdemontował zlew , o!
a powiem wam że oryginalne amerykańskie zestawy snorkli do HRów są robione na takiej właśnie rurce (nie tak jam my to robimy na zbrojonym tubesie) i rurka ta jest ordynarnie wyprowadzona nad błotnik, bez żadnego komina- po prostu wystaje 20cm nad błotnik, dopiero to wygląda, jakby ktoś zdemontował zlew , o!
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Irek,
TIGER wejdzie nad twojego ComeUp'a. Nie wciskałem, bo musiałbym rozkręcać plaski przy chłodnicy, ale przymierzyłem na oko.
A dziś zarzuciłem go na tył - jest spoko, pociągnął moją CRV
TIGER wejdzie nad twojego ComeUp'a. Nie wciskałem, bo musiałbym rozkręcać plaski przy chłodnicy, ale przymierzyłem na oko.
A dziś zarzuciłem go na tył - jest spoko, pociągnął moją CRV
Ostatnio zmieniony czw 05 cze, 2008 przez Ronin, łącznie zmieniany 2 razy.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
biuro@klub4x4drezdenko.pl
Wszelkie informacje są na stronie rajdu - www.klub4x4drezdenko.pl
Jeżeli masz pytanie zadaj je na PW:)
Wszelkie informacje są na stronie rajdu - www.klub4x4drezdenko.pl
Jeżeli masz pytanie zadaj je na PW:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!