Kupilem Quada Polaris SP500 na wytrysku z homolomo
troche odpuscilem temat, wiec co dalej...?
ano... mam przejechane ponad 1700 km, 90 motoh spotkalem sie z dwoma awariami, gdzie z jedna musialem udac sie nawet do serwisu
1. awaria - to uczestniczka imprezy zaliczyla moj tyl - tylny schowek nie jest juz szczelny, a taki fajny byl...
2. awaria - to juz powazna sprawa... przy uruchamianiu silnika palil mi sie na liczniku jakis klucz francuski musialem odwiedzic serwis
sa tez awarie pomniejsze, takie pitu-pitu:
1. odpadla mi dioda sygnalizujaca kierunek lewy - musialem SAM w garazu naprawiac!
2. konstrukcja bagaznika i bumpera poprzedniego quada - Yamaha Bruin - pozwalala mi na taranowanie niektorych przeszkod, tudziez popchniecie innego quada w blocie, tu trzeba bardzo, ale to bardzo uwazac na to co by nie uszkodzic plastikow, czy lamp...
3. 2 razy zgasł mi podczas jazdy - just like that - brum brum i cisza...
co zmienilo sie na lepsze - spadlo zuzycie paliwa, przy jednoczesnym wzroscie agresywnosci jazdy - oswoilem sie ze sprzetem... pali okolo 13-15 litrow, to juz nie 18!!!
niestety nadal nie miesci mi sie do samochodu
ano... mam przejechane ponad 1700 km, 90 motoh spotkalem sie z dwoma awariami, gdzie z jedna musialem udac sie nawet do serwisu
1. awaria - to uczestniczka imprezy zaliczyla moj tyl - tylny schowek nie jest juz szczelny, a taki fajny byl...
2. awaria - to juz powazna sprawa... przy uruchamianiu silnika palil mi sie na liczniku jakis klucz francuski musialem odwiedzic serwis
sa tez awarie pomniejsze, takie pitu-pitu:
1. odpadla mi dioda sygnalizujaca kierunek lewy - musialem SAM w garazu naprawiac!
2. konstrukcja bagaznika i bumpera poprzedniego quada - Yamaha Bruin - pozwalala mi na taranowanie niektorych przeszkod, tudziez popchniecie innego quada w blocie, tu trzeba bardzo, ale to bardzo uwazac na to co by nie uszkodzic plastikow, czy lamp...
3. 2 razy zgasł mi podczas jazdy - just like that - brum brum i cisza...
co zmienilo sie na lepsze - spadlo zuzycie paliwa, przy jednoczesnym wzroscie agresywnosci jazdy - oswoilem sie ze sprzetem... pali okolo 13-15 litrow, to juz nie 18!!!
niestety nadal nie miesci mi sie do samochodu
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt:
zderzaki sie juz robia...
spoko, spoko, przeglady sa u mnie zawsze na czas...
jaka gwarancja...? polaroidy sie przeciez nie psuja...
wczoraj dukronie powtorzyla sie sytuacja z gasnieciem... odbywa sie to tak...
jade, jade, jade... wcale nie wolno... i puszczam manetke gazu na "off", pojazd zwalnia, wariator schodzi z obrotow, tak slychac, jak obroty zejda do zera, to gasnie silnik...
jakies sugestie...?
spoko, spoko, przeglady sa u mnie zawsze na czas...
jaka gwarancja...? polaroidy sie przeciez nie psuja...
wczoraj dukronie powtorzyla sie sytuacja z gasnieciem... odbywa sie to tak...
jade, jade, jade... wcale nie wolno... i puszczam manetke gazu na "off", pojazd zwalnia, wariator schodzi z obrotow, tak slychac, jak obroty zejda do zera, to gasnie silnik...
jakies sugestie...?
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
dokładnie tyle paliła moja była Bomba 800 XT ...a to 62KM i 800cm3!stahoo:
Ostatnio zmieniony wt 03 cze, 2008 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt: