No to zaczynamy...
-
Witam
Mam na imie Kamil, lat 17 ( w sierpniu 18) i ucze sie w technikum informatycznym interesuje sie glownie sztukami walki, trenuje boks tajski i brazylijskie jiu-jitsu. Od srody jestem posiadaczem wspanialego quada "Yamaha Wolverine 450 4x4" No i caly czwartek i piatek przejezdzony po fajnym torze w Bydgoszczy niedługo wrzuce jakies foty.... Pozdrawiam i do zobaczenia w terenie
Mam na imie Kamil, lat 17 ( w sierpniu 18) i ucze sie w technikum informatycznym interesuje sie glownie sztukami walki, trenuje boks tajski i brazylijskie jiu-jitsu. Od srody jestem posiadaczem wspanialego quada "Yamaha Wolverine 450 4x4" No i caly czwartek i piatek przejezdzony po fajnym torze w Bydgoszczy niedługo wrzuce jakies foty.... Pozdrawiam i do zobaczenia w terenie
Ostatnio zmieniony sob 24 maja, 2008 przez KaMaSx, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Witam mam na imie Tomek jestem z okolic krakowa i pochodze rowniez z tych okolic obecnie mieszkam za granica, mam 19 lat i strasznie lubie "taplac sie w blocie".
Quada jeszcze nie posiadam ale przeszedlem juz etap przekonania rodzicow zakup planuje na poczatek lipca.
Pierwszy raz powazna jazde na quadach zobaczylem Na pobliskim Torze off-road i jakos mnie to zainteresowalo
przepraszam za brak pl. liter ale nie mam ich na swoim laptopie.
Pozdrawiam
Quada jeszcze nie posiadam ale przeszedlem juz etap przekonania rodzicow zakup planuje na poczatek lipca.
Pierwszy raz powazna jazde na quadach zobaczylem Na pobliskim Torze off-road i jakos mnie to zainteresowalo
przepraszam za brak pl. liter ale nie mam ich na swoim laptopie.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz 25 maja, 2008 przez Twisteer, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: sie witam
znalazłem - POLARIS WORKER 500 H.O. 2002 roksquad4x4
Cześć,
mam na imie Sebastian i jestem uzależniony....
A tak na poważnie, to uzależniłem się od quadowania,
na razie nie mam maszyny swojej ale jeżdzę na pozyczanym sprzęcie sąsiada.....
wcześniej był off road suzuki samuraj, nissan king cub, obecnie land rover discovery
ale dopiero doświadczenia z quadem zmieniły mój pogląd na jazdę z błocie
szukam quada dla siebie !!!!
jako szczęśliwy posiadacz witam wszystkich i do zobaczania w terenie
Ostatnio zmieniony pn 26 maja, 2008 przez squad4x4, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam Wszystkich miłośników taplania się w błocie...
Na imię dali mi Olek. Zajawkę na quady złapałem prawie 2 lata temu. Moja pierwsza gadzina to Aeon Overland 180, która spisała się na medal. Ale jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia, i w tej chwili jestem w trakcie zakupu Hondy Rincon 650. Na co dzień zajmuję sie branżą budowlaną (drogową).
Do zobaczenia w terenie....
Na imię dali mi Olek. Zajawkę na quady złapałem prawie 2 lata temu. Moja pierwsza gadzina to Aeon Overland 180, która spisała się na medal. Ale jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia, i w tej chwili jestem w trakcie zakupu Hondy Rincon 650. Na co dzień zajmuję sie branżą budowlaną (drogową).
Do zobaczenia w terenie....
-
Witam:)
Marcin z Sieradza:) 22 lata. Kawasaki kvf 360 4x4 to mój drugi quad.
Skończyłem edukację w technikum i uczę sie w szkole policealnej.
Zaraziłem się quadomanią od szwagra mojego przyjaciela;)
Nie sądziłem, że to już tak popularne.
Mam nadzieję, że po przywitaniu się będę mogł liczyć na miła współpracę:)
POZDRAWIAM
Marcin z Sieradza:) 22 lata. Kawasaki kvf 360 4x4 to mój drugi quad.
Skończyłem edukację w technikum i uczę sie w szkole policealnej.
Zaraziłem się quadomanią od szwagra mojego przyjaciela;)
Nie sądziłem, że to już tak popularne.
Mam nadzieję, że po przywitaniu się będę mogł liczyć na miła współpracę:)
POZDRAWIAM