Jaki Kask? pomocy

Gdzie jeździć, wyposażenie ridera, wyposażenie atv-ki, rejestracja, import quadów, przepisy prawne, prawo jazdy, nawigacja...
johnny_b2

Post autor: johnny_b2 » pt 16 maja, 2008

BadAmstaff: na przeprawówce raczej nie grożą mi takie prędkości, więc trzymajmy się rzeczywistości :luzik:
Yamaha Grizzly 700FI
Fiat Stilo ABARTH:D

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » pt 16 maja, 2008

dobrze a nie ciołeś swoim Grizzly 100km/h?
Cyber77 powodzenia w Tigerach i gumowych drzew, one pękają pod wpływem uderzenia pięści a AGV nie! I pomyśl czemu są drogie bo są z dobrych tworzyw a nie z plastiku
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

johnny_b2

Post autor: johnny_b2 » pt 16 maja, 2008

ja nie piszę tu o tigerach za 80pln. chodzi mi o kaski, które spełniają pewne normy, a np. naxa (tak mi się jakoś ta firma spodobała :mrgreen: ) ma homologację, atesty i wagę odpowiednią.
Nie neguje tego, że Airoh jest dużo lepszy, ale zrozum, że na przeprawówkę nie będę narazie kupował kasku za 2tyś pln. Idąc tym tropem musiałbym kupić odpowiednie obuwie do crossa, jak i cały szkielet itp. :myśl:
Yamaha Grizzly 700FI

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » sob 17 maja, 2008

jesli stać na drogiego quada stać i na jego wyposażenie takie jest moje zdanie
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

johnny_b2

Post autor: johnny_b2 » sob 17 maja, 2008

i chwała Ci za to :haha: jakby wszyscy mieli to samo zdanie, to by się nudno zrobiło :luzik:
Yamaha Grizzly 700FI

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niezbędnik quadowca”