Odszedł Andrzej Czyżowski [*]

Ciekawe linki atv, prasa o quadach, filmy o quadach, gry i wszystko co medialnie związane z quadami...
Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » ndz 11 maja, 2008

ja słyszałem że w lublinie ale nie będziemy się licytować. Niesety nie mogłem być 220km robi swoje
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » czw 15 maja, 2008

Właśnie zapowiedzieli w telewizji TVN ,że dzisiejszy program Uwaga bedzie poświęcony "młodemu człowiekowi który pokochał cross nad życie" .
Prawdopodobnie chodzi o Ś.P. Andrzeja :aniołek:

P.S.Potwierdzono ,że chodzi o Andrzeja :aniołek:
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

Awatar użytkownika
Simbi
Quad:: 800X
Kontakt:

Post autor: Simbi » czw 15 maja, 2008

Kto nie widzial programu moze go zobaczyc na ponizszej stronie. Material filmowe w 3 czesciach :

http://uwaga.onet.pl/1487274,archiwum.html
EXTREME SQUAD LODZ

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » czw 15 maja, 2008

ten wypadek nie wygladal groznie a jednak...chociaz juz chyba nie ma nie groznych wypadkow rok temu przed wakacjami zginal moj kumpel 16 lat na skuterze jechal chyba z 10-20km/h i sie zagapil - uderzyl w kajaki ktore jechaly przed nim... mial pecha bo zgniotlo mu to watrobe. chlopak przez pierwsze kilka godzin normalnie kontaktowal, niestety za jakies 3h zemdlal i pojechal do szpitala i tam go nie uratowano:(
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Grzesiek G

Post autor: Grzesiek G » czw 15 maja, 2008

Ruszko
ten wypadek nie wygladal groznie a jednak...chociaz juz chyba nie ma nie groznych wypadkow rok temu przed wakacjami zginal moj kumpel 16 lat na skuterze jechal chyba z 10-20km/h i sie zagapil - uderzyl w kajaki ktore jechaly przed nim... mial pecha bo zgniotlo mu to watrobe. chlopak przez pierwsze kilka godzin normalnie kontaktowal, niestety za jakies 3h zemdlal i pojechal do szpitala i tam go nie uratowano:(
Eeehhh... Mój znajomy też kilka lat temu miał dzwona na R1 . Odrazu po wypadku "profilaktycznie" przyjechało pogotowie , zbadało go i odjechało (profilaktycznie dlatego , że po wypadku chłopak normalnie chodził , rozmawiał itd.). Niestety po półtorej godziny chłopak (30lat) odszedł na zawsze :beczy:

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » czw 15 maja, 2008

a co bylo skutkiem smierci?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Grzesiek G

Post autor: Grzesiek G » czw 15 maja, 2008

Ruszko
a co bylo skutkiem smierci?
Nie wiem , nie zagłębiałem się ... :beczy:

xfanstasticcfx

Post autor: xfanstasticcfx » śr 30 lip, 2008

xfanstasticcfx napisała...
Kiedyś się w nim zakochałam.. Chodziliśmy do jednej szkoły.. W 4 klasie chodził do tej samej klasy co ja tylko że przeciwnej.. Napisał mi kiedyś coś ważnego i nigdy tego nie zapomne.. Nie będe pisała co pisaliśmy.. Zostawię to dla siebie.. Teraz jest tylko ból.. [*] :( :( :( :( :( Myślałam ze jeszcze dziś go spotkam.. Że będziemy wracali razem autobusem tak jak w każdy poniedziałek.. A to co tu przeczytałam.. O tym co ludzie mówili.. "NARESZCIE WEEKEND" --> słowa które powiedziedział wychodząc w środe z autobusu [*] :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy:

modRuszko: cytowanie :luzik:
Ostatnio zmieniony śr 30 lip, 2008 przez xfanstasticcfx, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
WoDzUu
Kontakt:

Post autor: WoDzUu » pn 04 sie, 2008

[*][*][*][*][*][*][*]

Dominik_Dyńka
Kontakt:

Post autor: Dominik_Dyńka » wt 05 sie, 2008

BRYLANT

Jest to dla mnie wielki szok naprawde już 2 dzień o tym myśle, jako rodzic 2 letniego synka teraz już sam nie wiem czy nie sprzedać swojego quada za jakiś czas żeby sie nie zaraził tym sportem niewiem jak do tego podejśc co myśleć jest to straszliwy dramat.
Wiadomo że można to na wszelaki inne sposób rozumować że można zginąć na rowerze czy na przejściu dla pieszych wiem wiem....
Jeżeli syn się zarazi musisz go uczyć i szkolić aby miał duże umiejętności ;) Wielkie wyrazy współczucia i kondolencje dla rodziny Andrzeja [*].
Ostatnio zmieniony wt 05 sie, 2008 przez Dominik_Dyńka, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]"Kiedy jadę w błocie nikt mnie nie pokona". W Płocku najlepsze tereny. Polecam! Ale tylko jak masz cichy tłumik ;)[/size]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Media o quadach”