Proszę o podpowiedź (Comein,MUDDY QUADY,BANZAI-MOTORBIKES)
Proszę o podpowiedź (Comein,MUDDY QUADY,BANZAI-MOTORBIKES)
Witam. Na dniach zamierzam kupić Suzuki ltz 400 z możliwością rejestracji.
Szukam salonu, sprzedawcy godnego polecenia. Poszukałam trochę w sieci i doszukałam się wielu negatywnych opini o niektórych sprzedawcach. Jak jest np. z książeczką gwarancyjną? Na gwarancji quada można serwisować w każdym autoryzowanym warsztacie na terenie całego kraju czy u sprzedawcy. Pytam w kontekście tego co oferuje Pan Bogusławski ze Słupska.
Czy macie jakieś doświadczenie z salonem:
- Comein z Jeleniej Góry
- MUDDY QUADY Chotomów
- BANZAI-MOTORBIKE Rzeszów?
Troche sporo ale wdzięczna Wam będę za podpowiedź .
Pozdrawiam,
Ana
Szukam salonu, sprzedawcy godnego polecenia. Poszukałam trochę w sieci i doszukałam się wielu negatywnych opini o niektórych sprzedawcach. Jak jest np. z książeczką gwarancyjną? Na gwarancji quada można serwisować w każdym autoryzowanym warsztacie na terenie całego kraju czy u sprzedawcy. Pytam w kontekście tego co oferuje Pan Bogusławski ze Słupska.
Czy macie jakieś doświadczenie z salonem:
- Comein z Jeleniej Góry
- MUDDY QUADY Chotomów
- BANZAI-MOTORBIKE Rzeszów?
Troche sporo ale wdzięczna Wam będę za podpowiedź .
Pozdrawiam,
Ana
- BadAmstaff
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
Dzięki za odpowiedzi. Właśnie zdążyłam się już zorientować w temacie. Kupując quada np. w Rzeszowie z każdą naprawą w okresie gearancyjnym trzeba do nich śmigać. Pocieszające jest to, że sprzęt który zamierzam kupić jest jednym z tych mniej awaryjnych. A coś w Warszawie jest godnego polecenia? Pierwszy mój zakup to będzie stąd moje różne obawy.
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Pan Boguslawski w tym wypadku jest strona sprzedającą więc gwarantem, a gwarancja przez niego dana na sprzęt jest obowiązujaca. Oczywiście w razie jakichkolwiek problemów można się zwrócić do niego z roszczeniem.BadAmstaff
Z tego co wiem Pan Bogusławski to gwarancje może sobie na czole wystawić. Ponieważ on ma chyba sprowadzane sprzęty
Warunki gwarancji to już osobna historia dlatego warto je poznać przed zakupem.
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
Tam chodzi jeszcze o coś innego. Wyczytałam na forum motocyklowym i nie wiem czy dotyczy to wszystkich sprzętów importowanych, że sprawdzając numery zakupionego motocyklu w bazie okazuje się, że sprzęt ten stoi nadal w salonie i nie został sprzedany. Z takim przypadkiem spotkał się jeden z klientów owej inicjatywy który chciał przekroczyć granicę niemiecką .
- prezziguzzi
- Kontakt:
W zeszłym roku zakupiłem Suzuki LTZ u Pana Bogusławskiego, jestem z tego faktu baardzo zadowolony, szybko sprawnie , tanio.... Jak ktoś wyżej napisał Ltz jest mało awaryjny- u mnie nic się nie dzieje- a autoryzowane serwisy?? Niech psują inne sprzęty nie moje . Wymienić olej i filtry można samemu lub u zaprzyjaźnionego mechanika za przysłowiowe piwo . A większe przeglądy lepiej zrobić w niezrzeszonym warsztacie specjalistycznym np PROATV lub innym- tam pracują specjaliści , a nie wymieniacze jak to jest w ASO.
Black Ltz400